anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie otrzymałam powiadomienia SMS o dostarczonej przesyłce do Allegro One Box?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:86302921
#7 Wielbiciel#

Przesyłka dotarła do wybranego przeze mnie punktu jednak nie otrzymałam powiadomienia SMS mimo że numer telefonu się zgadza.dlaczego?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:86302921 Jeśli korzystasz z aplikacji Allegro nie otrzymasz SMS. Powiadomienia znajdziesz w aplikacji Allegro oraz na mailu. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Ale kicha. Ja się burzę, że QR nie ma w powiadomieniach sms czy mail, żeby dzieci łatwo mogły odebrać. A Wy nawet możliwości przesłania dzieciakowi/mężowi sms z kodem nie dajecie... Rozumiem, że ludzie korzystający z apki mają udostępniać dane do swojego konta Allegro osobom postronnym: dzieciom, rodzinie, sąsiadce odbierającej paczki dla osoby starszej czy niepełnosprawnej... Kolejna rzecz kompletnie bezsensowna na tym portalu. Jak to sie ma do REGULAMINU i zakazu udostępniania kont???

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@AnnaG-Antyki bywa i tak:) nie możemy mieć wszystkiego. Pozostaje nam tylko trzymać kciuki za zmiany w przyszłości.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

@gdvorek  problem w tym że my nie wołamy wszystkiego. Wołamy absolutne minimum potrzebne do sprawnego korzystania z portalu zarówno jako kupujący jak i sprzedający.  Tylko one może traktować podstawowe usprawnienia odbiorów jako WSZYSTKO.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg#

@gdvorek  Miałeś na myśli kciuki w dół   👎

oznacz moderatorów
bombelman313
#10 Popularyzator#

I tu InPost znowu jest lepszy. Moge udostepnic na dowolna platforme jako wiadomosc lub z apki do apki.

To sa bardzo standardowe funkcjonalnosci, ale jak widac za trudne dla allegro

oznacz moderatorów