Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A0020A6U53
Paczka miała zostać dostarczona wczoraj natomiast status stoi w miejscu i nikt nie umie odpowiedzieć czemu nie została doręczona a tym bardziej kiedy zostanie. Czy ktoś jest w stanie pomóc ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@LucasTG7 widzę, że dzisiaj została wysłana interwencja do oddziału w sprawie Twojej paczki. Gdy tylko ustalimy szczegóły, otrzymasz odpowiedź w zgłoszeniu mailowym o numerze 51228469. Bardzo przepraszam za powstałe niedogodności.
Czyli stracili paczkę xD tragedia, a już ostatnio mówiłem sobie nigdy więcej tej dostawy... Szkoda, że jutro kolejny dzień stracony bedzie
Witam. Wiadomo coś ? Nie macie jakiegoś szybszego kontaktu ze swoim oddziałem ?
@LucasTG7 Z informacji które uzyskałem, w dalszym ciągu sprawa jest wyjaśniana z oddziałem. Ponownie przepraszamy za powstałe niedogodności. Dalsze szczegóły sprawy zostaną przesłane w zgłoszeniu o numerze 51228469.
Allegro One ma regulaminowy termin doręczenia przesyłki do trzech dni roboczych. Twoja przesyłka została nadawna 28 kwietnia u kuriera, czyli termin doręczenia upływa 2 maja (czyli dzisiaj).
Ps. Jak minie północ, to przesyłka będzie opóźniona.
Jeśli zamawiam coś w poniedziałek i jest informacja, że w punkcie we wtorek, to we wtorek ma być do odbioru a skoro jest inaczej to po co takie informacje ? Niech napiszą, że w punkcie do 3 dni roboczych. Mało tego status skończył się na tym że od 28.04 paczka jest w drodze i tyle. Informacja że przesyłka opóźniona, a gdzie informacja w takim razie kiedy bedzie w punkcie ? Nie masz nic konkretnego do napisania w sprawie to nie komentuj
Terminy dostawy są podane w regulaminie Allegro Delivery i Allegro One. Zakładając konto potwierdziłeś zaznaczając check-boxa, że zapoznałeś się z regulamininami Allegro, załącznikami i regulaminami firm kurierskiech.
A jeżeli chodzi o podany w aukcjach termin doręczenia, to termin przewidywany na podstawie statystyk. Nie uwzględnia on ani zadeklarowanego przez sprzedawcę terminu wysyłki, ani terminu przewozu określonego przez firmę kurierską. A mówiąc prościej, Allegro pokazuje minimalny czas dostawy, a nie maksymalny.
Ps. To jest publiczne forum i każdy ma prawo się wypowiedzieć w danym temacie. Jak ci to nie pasuje, to nie zakładaj postów na publicznym forum, tylko kontaktuj się bezpośrednio ze sprzedawcą lub Allegro.