Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy to jest właściwe miejsce zgłoszenia?
Wczoraj wysłałem wiadomość na tego maila phishing@allegro.com o tresci:
@dzidekp07 Skąd pewność, że ten BLIK posłużył do opłacenia transakcji na Allegro? Jaki jest tytuł tej transakcji?
potwierdzenie przelewu sugeruje, numer konta i odbiorca
@dzidekp07 Generalnie Twoja rola kończy się na zgłoszeniu sprawy na policji.
Możesz oczywiście zgłosić do Allegro taki incydent ale żadnych informacji i tak Ci niestety nie udzielą.
pytanie jest, czy to jest wlasciwy mail na zgloszenie tej sprawy czy jest lepsze miejsce, co zrobi Allegro dalej to drugi temat
Najpewniej wiadomość wysłana na tego maila będzie ok ale można dopytać moderację.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć @dzidekp07, dziękujemy za zgłoszenie.
Przykro mi, że dotknęła Ciebie taka sytuacja. Adres e-mail podany przez Ciebie jest prawidłowy do zgłaszania tego typu oszustw, zweryfikujemy tę sprawę.
ok, właśnie rozmawiałem z pracownikiem allegro i sprawa nabiera biegu. Z przykrością wiadomość wysłana na maila phishing@allegro.com nie została do dziś odczytana. Na szczęście udało mi się z Wami skontaktować bezpośrednio ale to nie jest taki proste. W takich przypadkach przestępczych może warto udostępnić sprawniejszą ścieżkę. Dziękuję za informację.