Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Piszę w sprawie sytuacji która mi się wydarzyła. Kurier przekazał paczkę na magazyn i po tym przestałem dostawać jakiekolwiek informacje o statusie paczki tj. przekazanie na sortownię, wydanie do doręczenia itd.
poniżej daję załącznik. Z góry dziękuję za każdą pomoc.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:121504383 Proszę, podaj numer przesyłki, o którą chodzi.
Dzień dobry, mam dokładnie taki sam problem.
Mój numer to - przewoźnik i numer przesyłki: Allegro A001I820K7 - proszę o sprawdzenie i udostępnienie pełnego numeru listu przewozowego.
Z tego co czytałem możliwe jest, że paczka jedzie ale Allegro nie otrzymuje powiadomień od przewoźnika i nie informuje, że można już odebrać paczkę.
Jeśli Allegro nie ma tej infromacji to skąd będę wiedział, że mam już odebrać?
@bcbdisain Ta paczka jest gotowa do odbioru. Kod odbioru powinien znajdować się w szczegółach zamówienia.
Moja paczka: A001I0DL40 również ma taki status od 35h. Dzwoniłem na infolinię, oni również nie mają informacji na temat paczki. To kto ma? Ostatni raz zamawiam przez Allegro One, bo to jest kpina. Każda przesyłka, która zamówiłem z dostawą Allegro One wiązała się z jakimś problemem, głównie gigantyczne opóźnienia.
Ostatnio paczki potrafią tak leżeć tydzień na ich magazynach. To się nazywa Allegro One