anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mógł opublikować tej opinii, dostaje komunikat „nie opisuj transakcji lub sprzedającego”

MAMY ROZWIĄZANIE!
prss41
#8 Zapaleniec#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Czytając wcześniej opinie spodziewałem się czegoś wow, ale sam ten soundbar nie wiele zmienia, jeśli masz w miarę topowy telewizor, wiadomo, basu nie ma ani tu ani tam, więc zakup za bardzo nie ma sensu. Nie rozumiem ludzi którzy piszą ze sam soundbar im wystarcza i ma wystarczająco dużo basu. Serio? Gdzie tu bas? Mój IPad Pro podobne basy „wydaje” 🙂 albo ktoś na prawdę go podłączył do jakiegoś blaupunkta tv za 800 zł 🙂 Wiele się zmienia jak dołączysz sub mini (zakupiłem go rownież, bo była promka), ale wciąż żadnej rewelacja, jest po prostu dobrze. Myśle, że zestaw od samsunga za 1500 zł gdzie masz od razu sub i belkę nie wypadł by dużo gorzej, ale design sonosa mnie przekonał go zostawiać. Do filmów Ok, aczkolwiek udało mi się uzyskać odtwarzanie tylko 5.1. Zostawiłem, bardziej jako dodatek do moich Devialet phantom2 (tych mniejszych), jako uzupełnianie wokalu w środku, i odrobine więcej basu dzięki submini.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1
KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@prss41  Chodzi o ten fragment: "...jeśli masz w miarę topowy telewizor, wiadomo, basu nie ma ani tu ani tam...", bot stwierdził, że kierujesz te słowa w stronę sprzedającego😋, w komentarzach najlepiej pisać bezosobowo😉

oznacz moderatorów