anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę odebrać paczki allegro z sklepu Pilne

Client:104591501
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

witam przespałem temat z paczką ale w weekend nie jeżdżą kurierzy więc byłem pewien że na spokojnie odbiorę moje paczki, byłem dzisiaj w sklepie i mają status jako zwrot i mimo chęci nie mogą mi ich wydać…. Możecie mi pomóc 

Przypominamy, ze SLIZG mocowanie P... czeka do 01 lis 00:59 i po tym czasie wroci do nadawcy. Przesylka AD0176BDY9. Kod odbioru 291 537

Przypominamy, ze OE BMW PROWADNICA... czeka do 01 lis 00:59 i po tym czasie wroci do nadawcy. Przesylka AD017BH5D3. Kod odbioru 912 847

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

RaBarbar_ka
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:104591501 niestety w systemie przesyłki widnieją jako "przeterminowane", czyli do zwrotu. Postaram się skonsultować temat, ale nie obiecuję, że uda się zmienić status paczek. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:104591501
#7 Wielbiciel

Dziękuję bardzo, bardzo dla mnie te paczki są ważne. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka

@Client:104591501 otrzymałam informację, że punkty nie wydają paczek "przeterminowanych", czyli po upływie czasu na ich odebranie. Jeśli jednak punkt wyrazi zgodę, możesz spróbować odebrać paczkę pozostawiając oświadczenie, że przesyłka została przez Ciebie odebrana. Takie oświadczenie musi zawierać Twoje imię i nazwisko, informację kiedy odebrałeś przesyłkę i podpis. Zaznaczam jednak, że to punkt podejmuje decyzje, czy wyrazi zgodę na odbiór paczki w taki sposób. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów