Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ostatnie dwa zamówienia z pośrednictwem Allegro One czekają w paczkomacie, ale nie otrzymałem SMS-ów o ich doręczeniu. Jakieś nowe oszczędności o których nie wiem? @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Tu się zgadzam.
Ale udało się odebrać, kody muszą być także w zakładce :https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
@LEW433 i tu się z Tobą zgodzę bo łony w dalszym ciągu działają na zasadzie ,,może się uda ,,, .....a szkoda .
Jak zwykle wymądrzanie. Jest serwis SMS i POWINIEN DZIAŁAĆ! Nie umiesz bez wymądrzania?
Nie wymądrzanie tylko chęć pomocy, a jak np: apke to sms nie przychodzą!
Kupuje na Allegro od 7 lat. Czy masz mnie za umysłowo niesprawnego? Bo tak brzmią Twoje odpowiedzi. Narzekam na brak SMS, nie na to co przychodzi na apkę. Czy to trudno zrozumieć?
Słuchaj twoje odpowiedzi właśnie o tym świadczą, zakładasz wątek i nikt nic o tobie nie wie(ile lat kupujesz) i nie chce wiedzieć więc staramy się pomoc,
Dziękuję.
@Client:51936429 jeśli korzystasz z aplikacji to smsy nie przychodzą, a informację o odbiorze przesyłek masz w aplikacji Allegro. Za jej pomocą możesz też otworzyć skrytkę zdalnie, sprawdzić kod lub udostępnić go innej osobie.
Dzięki za odpowiedź Monika. NIE KORZYSTAM z aplikacji. Informacje o odbiorze raz przychodzą, a raz nie. To nie jest od dzisiaj. Dziękuję za usiłowanie pomocy, ale niestety to dla użytkowników aplikacji. Czasem informacja przychodzi po godzinie od doręczenia do paczkomatu. Na niektóre techniczne rzeczy mam terminy i brak SMS jest problemem. Zwykle w ciągu ostatnich kilku miesięcy sprawdzam to na komputerze, co jest kłopotliwe, bo jestem zajętym człowiekiem. Dzięki za pomoc i proszę zakończmy ten wątek.