anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie otrzymuję wiadomość ani mailem ani smsem, że przesyłka oczekuje w skrzyńce

Pitm90
#7 Wielbiciel

Wczesnej było ok.

Proszę sprawdzić dla czego 
Pozdrawiam, Piotr

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

W Delivery już chyba wcale smsów nie ma. Powiadomienia w aplikacji. Albo na głównym koncie. I tam kody znajdziesz. Pewnie moderatorzy lepiej wytłumaczą, bo ja tego unikam jak ognia więc tylko z postów kojarzę...

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@Pitm90 Podaj mi numer paczki, o której nie zostałeś poinformowany.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Pitm90
#7 Wielbiciel

Przewoźnik i numer przesyłki

InPost
601234566500710114974622
oznacz moderatorów

w_kiwi

@Pitm90 Skonsultuję to, natomiast polecałabym Ci iść odebrać tę paczkę, bo niedługo nie będziesz miał takiej możliwości. Kod odbioru znajdziesz w szczegółach zamówienia. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

w_kiwi

@Pitm90 W tej sytuacji najlepiej skontaktuj się z biurem obsługi InPost. Na ten moment otrzymałam informację, że na Twój numer telefonu jest zarejestrowana aplikacja i tam poszło powiadomienie. Na adres mailowy również. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Halfrunt
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Podczas aktywacji aplikacji zaakceptowaleś jej regulamin, gdybyś go przeczytał to wiadome jest, że w momencie jej uruchomienia przestaje działać powiadomienie SMS. Teraz jeśli nie jest ona używana, albo powiadomienia są wyłączone to skąd ma być wiadomo o paczce? Jeśli z różnych względów została dezaktywowana (koniec terminu ważności, nie reaktywowana, zmiana smartfona, odinstalowania) nie przywraca automatycznego powiadomienia SMS. Musisz to zgłosić na stronie InPost 

https://inpost.pl/powiadomienia-sms

Uwaga opcja działa dopiero dla  paczek nadanych po włączeniu. 

oznacz moderatorów

Pitm90
#7 Wielbiciel

Po pierwsze: proszę pisać do mnie poważnie, bo nie znam CIEBIE osobiście.

Po drugie: najpierw napisane o maila od Allegro. A dla czego nie otrzymuję maila, to musi Allegro wyjaśnić z Inpost
Pozdrawiam

oznacz moderatorów

Halfrunt
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Hejże Hola.... Na tym forum wszyscy jesteśmy na ty, a jeżeli nie potrafisz docenić prywatne poświęconego czasu innego użytkownika, to miłego dnia....

A chciałem wyłuszczyć temat maili..... ha 

oznacz moderatorów

w_kiwi

@Halfrunt Ale maile o kodzie odbioru od InPost wysyła InPost......

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Halfrunt
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ale przez serwery pocztowe Allegro😀

oznacz moderatorów