Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczesnej było ok.
Proszę sprawdzić dla czego
Pozdrawiam, Piotr
W Delivery już chyba wcale smsów nie ma. Powiadomienia w aplikacji. Albo na głównym koncie. I tam kody znajdziesz. Pewnie moderatorzy lepiej wytłumaczą, bo ja tego unikam jak ognia więc tylko z postów kojarzę...
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Pitm90 Podaj mi numer paczki, o której nie zostałeś poinformowany.
Przewoźnik i numer przesyłki
@Pitm90 Skonsultuję to, natomiast polecałabym Ci iść odebrać tę paczkę, bo niedługo nie będziesz miał takiej możliwości. Kod odbioru znajdziesz w szczegółach zamówienia.
@Pitm90 W tej sytuacji najlepiej skontaktuj się z biurem obsługi InPost. Na ten moment otrzymałam informację, że na Twój numer telefonu jest zarejestrowana aplikacja i tam poszło powiadomienie. Na adres mailowy również.
Podczas aktywacji aplikacji zaakceptowaleś jej regulamin, gdybyś go przeczytał to wiadome jest, że w momencie jej uruchomienia przestaje działać powiadomienie SMS. Teraz jeśli nie jest ona używana, albo powiadomienia są wyłączone to skąd ma być wiadomo o paczce? Jeśli z różnych względów została dezaktywowana (koniec terminu ważności, nie reaktywowana, zmiana smartfona, odinstalowania) nie przywraca automatycznego powiadomienia SMS. Musisz to zgłosić na stronie InPost
https://inpost.pl/powiadomienia-sms
Uwaga opcja działa dopiero dla paczek nadanych po włączeniu.
Po pierwsze: proszę pisać do mnie poważnie, bo nie znam CIEBIE osobiście.
Po drugie: najpierw napisane o maila od Allegro. A dla czego nie otrzymuję maila, to musi Allegro wyjaśnić z Inpost
Pozdrawiam
Hejże Hola.... Na tym forum wszyscy jesteśmy na ty, a jeżeli nie potrafisz docenić prywatne poświęconego czasu innego użytkownika, to miłego dnia....
A chciałem wyłuszczyć temat maili..... ha
@Halfrunt Ale maile o kodzie odbioru od InPost wysyła InPost......
Ale przez serwery pocztowe Allegro😀