"Cześć Anno,
pamiętasz, że trwa promocja One Box? Podczas zakupów wybierz pobliskiego One Box i zgarnij kupon 5 zł za 1 zamówienie! Kupon wykorzystasz na zakupy za min. 40 zł z dostawą Allegro Delivery. Promocja trwa do 31 stycznia 2026 roku. Ciesz się wygodną i bliską dostawą."
Weźcie ludzie zamiast rozdawać kasę i spamować tam gdzie najbliższy one box stoi ze 30km dalej ogarnijcie się i użyjcie tej kasy np na: zatrudnienie większej ilości kurierów; zakupienie lepszych jakościowo boxów, by się co chwile nie psuły, nie zamarzały itp.; a nawet na prawnika, który wytłumaczy Waszym dostawcom jaką żenadę odstawiają lub na porządnych programistów, może wtedy przy 9/10 reklamach użytkownicy nie będą pukać się po głowach... A klienci sami przyjdą jak portal będzie działał...
Proszę mi nie spamować czymś co u mnie i tak nie działa...
Spam to jest niezamówiona informacja, więc sprawdź może po prostu, czy wszystko co trzeba masz odhaczone https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/powiadomienia
Widzisz chciałabym ale to się tak nie da. Mogę wyłączyć wszystko albo nic. A ja nie chce wyłączać tego co mnie dotyczy tylko po to, żeby mi one boxem nie spamowali. Taka wielka firma mogłaby ogarnąć bardziej trafioną reklamę xD. A nawet jakbym tego ona boxa miała to sorry ale ja codzień na forum zaglądam, musieli by mi co najmniej wartość towaru dać w gratisie, żebym się na to odważyła... Zreszta pewnie nie ja jedna. A inwestycja w porządną usługę zamiast takiego śmiesznego spamo/rozdawnictwa wydaje sie być rozsądna...
zgarnij kupon 5 zł za 1 zamówienie!
promocja jest za pierwsze zamówienie czy na jedno zamówienie?
Moderatorzy, znów macie w Allegro problem z jeżykiem polskim...
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_