anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

opóźnienie przesyłki allegro one box

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:45054151
#7 Wielbiciel#

Zamówiłam trzy ważne rzeczy, sprzedawców specyficznie wybrałam z opcją dostawy na drugi dzień i zamówiłam jak najwcześniej rano. Zwykle wybieram paczkomat, ale z pośpiechu nie zauważyłam, żedefault tym razem to allegro one box.

Paczka zamówiona pół dnia później do paczkomatu już jest, allegro one box są nadal w magazynie. Co mam teraz zrobić? Potrzebuję tych rzeczy na wczoraj.

A001V62IT2

A001V2ZAY1

A001V40288

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15
mdrogeria
#21 Demiurg#

,,nie uda się , na pewno się nie uda ,,

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

?

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:45054151 eee ... @Allegro_One wymiękł , już tu nie zagląda , poprosimy  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  , ale nie licz na zadowalającą odpowiedź .

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@Client:45054151 smutne ale trzeba patrzeć bo allegro ostatnio na siłę podmienia na One Box, co mamy napisać raz dochodzi na drugi dzień, innym po tygodniu 😞

Regulaminowo mają 3 dni robocze na dostawę 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

@kostas11 Przyzwyczaiłam się do tego, że mam paczkomaty jako default... 😕 Zauważyłam później, powinnam była złożyć ponownie zamówienie, ale nie myślałam, że dostawa na czas będzie takim problemem.

Jeżeli mają trzy dni, to po co oferować tę opcję gdy ktoś szuka dostawy na drugi dzień.......

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:45054151 Zweryfikuję co się dzieje z dwoma pierwszymi przesyłkami. Jeśli chodzi o 3- czas dostawy jest przewidziany dopiero na jutro, więc nie ma tutaj żadnego błędu czy opóźnienia. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Wszystkie zamówiłam o wczoraj o 7 rano i wszystkie miały przewidzianą dostawę na drugi dzień.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@Client:45054151 słowo klucz "przewidywany" a nie gwarantowany więc pozostaje czekać 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

"zamów do godziny x dostawa jutro" trochę to mylące?

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:45054151 Możliwe, że tak było napisane w ofercie, ale odnośnie innej metody dostawy. 

Jeśli chodzi o dwie przesyłki, to zweryfikowałam sprawę i była próba doręczenia, lecz prawdopodobnie automat był przepełniony. Kurier jutro podejmie kolejną próbę doręczenia. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28 Jeżeli była próba doręczenia to dlaczego wg apki allegro przesyłka nigdy nie opuściła magazynu? Plus teraz  "przesyłka oczekuje na wyznaczenie alternatywnego punktu". Czy jest możliwość zmany punktu dostawy ze względu na opóźnienie?

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:45054151 Otrzymałam informację, że Twój automat jest już aktywny i paczka jutro zostanie w nim umieszczona. Jeśli teraz przekierujemy paczkę może zostać dostarczona dopiero za 3 dni roboczych. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28 ok, dzięki 

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

doszly, i dzięki

oznacz moderatorów