Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry wieczór.
Proszę o interwencję w sprawie przesyłki nr A000H8XFA1 dostarczanej przez Allegro. Miała być już w sobotę 9. marca w punkcie Allegro One Box. Utknęła na magazynie w dniu 8. marca, od tego czasu jej status się nie zmienił.
Pozdrawiam
Jeżeli to przesyłka od firmy, tam powinieneś zadawać takie pytania.
szybciej odpowie bezpośrednio przewoźnik niż sprzedający ktory i tak pójdzie do ... przewoźnika bo brak mu wiedzy
@wooytowski Wyjaśniamy tę sprawę. Przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Dziękuję
Wczoraj rano otrzymałem wiadomość, że przesyłka została wydana do doręczenia. Wieczorem przyszło zaś powiadomienie o tym, że po nieudanym doręczeniu przesyłka została zwrócona na magazyn. Co się dzieje? Długo jeszcze będę czekać?
PS Przy informacjach o przesyłce pojawił się wczoraj status ,,Problem z przesyłką". Co to oznacza?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Czy wiadomo już cokolwiek?
@wooytowski przykro nam, ale przesyłka czeka na wydanie w oddziale przewoźnika.
Nie mamy żadnych nowych informacji. Bardzo przepraszamy i poprosimy jeszcze o cierpliwość.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Czy ta przesyłka kiedykolwiek trafi do moich rąk? Dzisiaj już zaczął się 7. (słownie: SIÓDMY) dzień roboczy, odkąd kurier zabrał ją od nadawcy. Moja cierpliwość się kończy, bo nie widzę z waszej strony żadnych działań w mojej sprawie.
@wooytowski Przykro nam z powodu opóźnień i bardzo Cię przepraszamy, ale prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości.
Prawie jak paczka z chin nie przejmuj się
Mam podobnie z dwoma przesyłkami
@marian13132 Podaj proszę numery tych paczek.
A000GZU4P3 A000GYUNI4
Moja przesyłka utknęła na magazynie 7go marca i Allegro One ma to gdzieś, tylko słyszę, że wyjaśnią sytuację
@Client:46436664 przepraszamy za tę sytuację. Sprawa Twojej przesyłki również jest weryfikowana i gdy tylko trzymamy informacje w jej sprawie, otrzymasz od nas wiadomość e-mail w prowadzonej sprawie.
towar zakupiłam na firmę i jest on właśnie dla firmy - potrzebny tu i teraz, a nie za kilka tygodni, bo z tego co widzę to mają Państwo taki czas wyjaśniania. Ile mogę czekać na towar, który leży na magazynie 6 min drogi od miejsca, z którego właśnie w tej sekundzie piszę tą wiadomość? To jest żenujące, że nie potrafią Państwo zorganizować wszystkiego jak należy. Ostatni raz korzystam z Allegro One, gdybym zamówiła innym kurierem towar już od kilku dni byłby w moich rękach - mój błąd, że nie sprawdziłam najpierw opinii
@marian13132 tak jak napisaliśmy w wiadomości e-mail, wyjaśniamy to!
Przepraszamy i poprosimy jeszcze o cierpliwość.
Jak to możliwe że nikt nie wie gdzie ją przesyłki i kiedy zostaną dostarczone
Żadna firma przewozowa nie działa tak tragicznie
Obecnie Paczki z Chin są dostarczane w ciągu 7 dni
To jakaś parodia że Allegro na siłę nakazuje wysyłać swoimi paczkomatami skoro sobie z tym nie radzi ,przesyłki są odbierane przez kurierów często nawet po dwóch dniach a dostarczane po 10
Na dodatek przez swoją nieudolność oceniacie negatywnie jakość sprzedaży
Na dodatek