Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
1 stycznia zamówiłem etui na urodziny dla mojego syna miał być u nas 3 ale nie ma i pisze że jest w magazynie i jest opóźnienie paczki PRZEPRASZAM ALE MOJ SYN NIE DOSTAŁ PREZENTU CO TO JEST?
numer paczki:
A001HIPU38
ja nawet pisałem no nikt nie odpowiedział czekam na odpowiedź @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Nic, tylko z powodu lekkomyślności rodziców, dziecko nie otrzyma prezentu. Jak można "za 5 dwunasta" jeszcze w okresie największych przerw świątecznych oczekiwać gwarancji dostawy, choć żadna z ofert takiej gwarancji nie daje. Informacje podawane przez Allegro przy ofertach są tylko przewidywane "wróżenie"
tak sie konczy kupowanie prezentu na ostatnia chwile
tak sie konczy zamawianie z Allegro One. Dołożyłbyś 2 zł i większe szanse na dojscie inpostem
@Client:110648255 przykro mi, ale nic nie jesteśmy w stanie zrobić, bo przesyłka wciąż jest w transporcie.
A dlaczego przez internet, jak się chce mieć pewność to taki prezent i to za niewielkie pieniądze kupujemy stacjonarnie, mamy pewność że mamy zakup(prezent) i że pasuje.
Jakie spóźnienie. Paczka została wysłana 2 stycznia, termin doręczenia to trzy dni robocze. Tak więc termin doręczenia upływa 8 stycznia.
A termin dostawy podawany przez Allegro, jest terminem przewidywanym. Po prostu mechanizm Allegro wylicza przewidywany termin doręczenia na podstawie statystyk, ale mechanizm już całkiem nie radzi sobie w okresie świąteczno-noworocznym (gdzie ilość przesyłek jest bardzo duża).