Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Paczka A000BKHD99 prawdopodobnie wrociła do magazynu bo sie nie zmieściła gabarytowo ale to moje domysły bo nie mam żadnej informacji. Mialem 2 paczki u sprzedawcy do onebox, jedna ledwie sie zmiescila wiec druga wieksza pewnie już nie (z drugiej strony oni maja ppjecieno pakowaniu paczek?). Jak to sprawdzic i co mozna zrobic w tej sytuacji?
@Stonatoma nic ciała dał sprzedawca więc napisz do niego jak wróci niech nada ponownie 😄
@Stonatoma Od kogo ten zakup, prywatny czy firma.
@LEW433 co to ma do rzeczy, ciała dał sprzedawca ? po drugie z One Box mogą nadawać przez podjazd tylko firmy ( i tu można nadać większą paczkę niż wymagana ), a osoba prywatna tylko na Lokalnie przez automat a jak tam weszła to i wejdzie do automatu odbiorczego 😄
@kostas11 A czy ty tu jesteś stroną, to twoja przesyłka? sądem jesteś że wiesz kupujący napisał że wiec druga wieksza pewnie już nie ( On nie wie a ty wiesz, daruj sobie poszukaj sobie jakiś zabawek w domu i zrób cos dla innych.🤗
Firma. Dzis rano dostałem info przy obu paczkach, że wydano do doręczenia. W jednej było 1.5m2 płytek, w drugiej 5m2. Doszła tylko ta pierwsza ale upchana tak, że nie umiałem wyjąć. Trudno no, sprzedawca pewnie na jakimś dropshippingu i nawet nie wie jak jego paczki wyglądają.
@Stonatoma Tu więc należy się zwrócić do sprzedającego, od odpowiada za przesyłkę do chwili odbioru, wg prawa, nie przepychaj się z przewoźnikiem tylko pytaj o przesyłkę sprzedającego.
@Stonatoma Pytaj sprzedającego, potwierdzenie ze zawrócono przesyłkę nie rozwiązuje Twojego problemu, czy rozwiązuje?
@Stonatoma Potwierdzam, przesyłka nie została dostarczona, ponieważ jest ponadgabarytowa.