anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z doręczeniami kurier AllegroOne

claudia1z
#9 Pomysłodawca

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Zakupiłam towar w dniu 13 czerwca, metoda dostawy  Kurier AllegroOne i zaczął się problem, we wtorek paczka miała status doręczona, gdzie wcale jej nie miałam, po interwencji sprzedawcy paczka (z preparatem dla ciężko chorego psa, który musi go zażywać codziennie) w środę znów jakimś cudem okazało się, że jest w oddziale i ponownie wydana do doręczenia o godz. 20,34 gdy paczki nadal nie mam okazuje się, że znów wróciła do magazynu. Czwartek ponownie paczka wydana do doręczenia i tym razem dla odmiany godz. 18,58 status zmienia się na awizo! Nadmieniam, iż pracuję zdalnie i cały czas jestem w domu. Dziś podałam psu ostatnią dawkę preparatu a paczki jak nie było - tak nie ma!!!! Czy ktoś może wreszcie ustalić co wyczynia kurier, bo to naprawdę karygodne. A nadmienię, iż na numer wskazany jako kontaktowy do kuriera to dodzwonić się nie idzie - od razu poczta głosowa

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@claudia1z Rozumiem, że chodzi o przesyłkę nr A004RR8253. Paczka jest w doręczeniu. Mam nadzieję, że tym razem problem się nie pojawi.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

claudia1z
#9 Pomysłodawca

Tak dokładnie o tą i jak na razie nadal jej nie widać u mnie 😞

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@claudia1z proszę Cię o jeszcze trochę cierpliwości. Przesyłka powinna dzisiaj zostać doręczona

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

claudia1z
#9 Pomysłodawca

Dzięki śliczne dojechała po "długiej" podróży 🙂 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@claudia1z super! Cieszę się, że zamówienie jest już u Ciebie 😄 

Alicja