W komunikacie Przesyłka została mi dostarczona ,ale defacto tej przesyłki nie odebrałem nie było żadnego kuriera ,Niemam paczki,status że odebrana
Firma kurierska odsyla mnie do allegro z tym problemem...co robić ?
Dziś miał ten odbiór być?
Wczoraj odbiór był ,tylko nie wiem przez kogo ,bo napewno nie przeze mnie
I tak jest w historii przesyłki na allegro,jedynie tam przyszła wiadomość że dostarczono ....ani email,żaden SMS ,zero powiadomienia telefonicznego ...nic
Z tego co kojarzę to kurier lub ktoś inny powiadamia w ww.sposob o możliwości dostarczenia w danym dniu przesyłki
Dziwna sprawa ...
@Client:109385515 paczka została zwrócona do nadawcy, ze względu na przekroczenie maksymalnie dozwolonego gabarytu paczki.
Proszę zerknąć historię przesyłki ...w ciągu półtora dnia przesyłka jechała do nadawcy i wróciła do mnie ....dziwne
@Client:109385515 informacja o doręczeniu dotyczy odebrania paczki przez sprzedającego.
A sprzedający próbuje mi wmówić że to ja odebrałem paczkę ...Moim zdaniem ktoś powinien ponieść konsekwencje takiego zachowania ...To mój stracony czas i nie potrzebne nerwy.
@Client:109385515 poprosiłam o interwencję w sprawie przesyłki i wrócę z informacją, gdy otrzymam odpowiedź.
Dziękuję 🙂
@Client:109385515 wracam z informacją. Paczka według statusów jest u sprzedającego i to on powinien ją mieć. Wypowiedzieliśmy się w tej sprawie w dyskusji.
@Client:109385515 Podaj, proszę, numer paczki.
A003IJEIM1
@Client:109385515 Dziękuję. Konsultuję tę sprawę.