@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
@Client:108781015 Jeśli to jest druga taka sytuacja, skontaktuj się proszę przez formularz w tej sprawie.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
@Weronika_Dlugosz problem nie powinien już występować.
Prosimy o zdjęcie blokady
w takiej sytuacji napisz proszę do nas przez ten formularz kontaktowy: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
la_nika Dzień dobry, również bardzo proszę o zdjęcie blokady. Pozdrawiam
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
Znów ten **piiip** wyskakuje, proszę o zdjęcie blokady. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam pojawił mi się taki komunikat:
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
Tylko taki problem, ze nie ma napisane jak wypełnić formularz albo jak Allegro ma potwierdzić, ze to ja robie zakupy.
Wysłałem zgłoszenie przez Allegro pomoc i ewentualnie w jakim czasie mogę dostać informacje co dalej mam zrobic w tej sytuacji?
Dodam, ze tego samego dnia jedną rzecz zakupiłem poprzez Allegro Pay problem powstał podczas próby zakupy drugiej rzeczy mimo, że limitu zostało pod dostatkiem aby dokończyć płatność.
Z góry dzięki za pomoc i odpowiedź😉 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Po 4 godz. blokada powinna już być automatycznie zdjęta.
Cześć @Kyniu998, z tego co widzę blokada została zdjęta.
Zgadza sie ktorys trybik wskoczyl na swoje miejsce i poszlo ale dzieki za zainteresowanie😉
Mam aktualnie ten sam problem, weryfikacja wyskoczyła w trakcie licytacji. Zależy mi na szybkim zdjęciu blokady, bo za około 3h kończą się licytacje, które mnie interesują
@moniabart96 możesz już kupować bez przeszkód 🙂
co to jest i dlaczego nie mogę dokonać zakupu, To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
@kamas12 za szybko klikasz i wzięli Cię za bota 😄 poczekaj lub wypełnij formularz 😄
Problem z zakupem, konto musi przejść weryfikację
@Client:40677242 Doprecyzuj proszę. W jakim momencie pojawia Ci się ten komunikat? Wyślij proszę zrzut ekranu.
Nie moge kupic z alegro wyskakuje błąd ups cos nie tak internet wszystko jest