anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty..."

MAMY ROZWIĄZANIE!
FrankSong
#1 Nowicjusz

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).

oznacz moderatorów
465 ODPOWIEDZI 465
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:108781015 Jeśli to jest druga taka sytuacja, skontaktuj się proszę przez formularz w tej sprawie. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Weronika_Dlugosz
#1 Nowicjusz

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.

Weronika_Dlugosz_0-1765834699056.png

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Weronika_Dlugosz problem nie powinien już występować. 

Monika
oznacz moderatorów
Aletu_pl
#7 Wielbiciel

Prosimy o zdjęcie blokady

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Aletu_pl

w takiej sytuacji napisz proszę do nas przez ten formularz kontaktowy: https://allegro.pl/pomoc/kontakt  

Nicol
oznacz moderatorów
Client:108781015
#8 Zapaleniec

la_nika Dzień dobry, również bardzo proszę o zdjęcie blokady. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
tompred
#8 Zapaleniec

To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.

Znów ten **piiip** wyskakuje, proszę o zdjęcie blokady. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
Kyniu998
#7 Wielbiciel

Witam pojawił mi się taki komunikat:

"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."

Tylko taki problem, ze nie ma napisane jak wypełnić formularz albo jak Allegro ma potwierdzić, ze to ja robie zakupy.

Wysłałem zgłoszenie przez Allegro pomoc i ewentualnie w jakim czasie mogę dostać informacje co dalej mam zrobic w tej sytuacji? 

Dodam, ze tego samego dnia jedną rzecz zakupiłem poprzez Allegro Pay problem powstał podczas próby zakupy drugiej rzeczy mimo, że limitu zostało pod dostatkiem aby dokończyć płatność. 

Z góry dzięki za pomoc i odpowiedź😉 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
Client:35386082
#17 Koryfeusz

Po 4 godz. blokada powinna już być automatycznie zdjęta.

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Kyniu998, z tego co widzę blokada została zdjęta.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Kyniu998
#7 Wielbiciel

Zgadza sie ktorys trybik wskoczyl na swoje miejsce i poszlo ale dzieki za zainteresowanie😉

oznacz moderatorów
moniabart96
#7 Wielbiciel

Mam aktualnie ten sam problem, weryfikacja wyskoczyła w trakcie licytacji. Zależy mi na szybkim zdjęciu blokady, bo za około 3h kończą się licytacje, które mnie interesują 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@moniabart96 możesz już kupować bez przeszkód 🙂 

Monika
oznacz moderatorów
kamas12
#1 Nowicjusz

co to jest i dlaczego nie mogę dokonać zakupu, To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kamas12 za szybko klikasz i wzięli Cię za bota 😄 poczekaj lub wypełnij formularz 😄

#1 Nowicjusz

Problem z zakupem, konto musi przejść weryfikację

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:40677242 Doprecyzuj proszę. W jakim momencie pojawia Ci się ten komunikat? Wyślij proszę zrzut ekranu. 

Nicol
oznacz moderatorów
kamas12
#1 Nowicjusz

Zrzut ekranu 2026-03-05 223205.png

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kamas12 Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz

Wiktoria