Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czekam na paczkę A0016M2R22.
w momencie zamówienia od kilku sprzedających wybrałem paczkomat i otrzymałem wszystkie paczki w sobotę. Kończy się poniedziałek i paczki z allegro one nie ma i ciężko ocenić na jakim jest etapie.
Proszę o pomoc w lokalizacji.
@paffo a co Cię skusiło na testowanie 😄
Przesyłka została podjęta z maszyny przez kuriera 2024-10-19 09:18 i ślad po niej zaginał poczekaj z kilka dni z czasem ruszy dalej o ile nie zaginęła 😄
Nic nie testowałem. Podczas zakupów tak ustawiło, a kupowałem od wielu sprzedających.
Następnym razem dokładniej się przyjrzę, ale z tego co czytam tutaj to na allegro one nie warto polegać.
ten opis o podjęciu z maszyny widziałem, ale co potem? Chyba więcej kroków w aplikacji InPostu widać i łatwiej ocenić kiedy nadejdzie.
Paczka nadana 18 października po godzinie granicznej. Dla Allegro One, gwarantowany termin doręczenia wynosi D+3 (pod warunkiem nadania do godziny granicznej), czyli paczka regulaminowo powinna dotrzeć do czwartku 24 października.
@paffo Kurierowi spodobała się Twoja paczka i jeździ sobie w jej towarzystwie tu i tam, po prostu zwiedza Polskę. Przynajmniej jest mu raźniej w pracy.
@paffo Paczka w sobotę została podjęta z automatu. Proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości.
Cierpliwości mi nie brakuje, ale coś ten biznes paczkowy allegro nie wyszedł.
Z tego co sprawdziłem jest 1 zł oszczędności względem paczkomatu, nie wiem czy tak jest zawsze, ale ta złotówka to kilka dni dłużej czekania. No szkoda.
Pozdrawiam wszystkich śmieszków.
Nasz klient stracił cierpliwość po tym jak 4 dni z rzędu na infolinii był informowany, że będzie dziś. Przesyłka nadana 9 października a do dziś 21 października jej status się nie zmienia "awaria maszyny" 😁
Na szczęście klient był wyrozumiały i zwrot środków za zakup zakończył sprawę. My dalej nie mamy ani paczki ani pieniędzy, które musieliśmy zwrócić.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Nr przesyłki A00158AYP9
@gp-system-eu przepraszam za tę sytuację. Poprosiłam o sprawdzenie co się dzieje z przesyłką i odesłanie jej do Ciebie.
Przecież to mój wątek. Dotyczy paczki A0016M2R22 !!
@paffo wskazana przesyłka wyjechała w drogę do punktu docelowego.
A droga jeszcze długa i daleka 😂 Śledź "swój" wątek to będziesz na bieżąco.
A tak poważnie może moderatorzy przypną wątek "gdzie jest moja paczka z Allegro One, One Box" to nie będzie trzeba zakładać nowych tematów i traktować jako swoje 😀