anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Proszę przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box

MAMY ROZWIĄZANIE!
MYSZA_ci
#1 Nowicjusz#

Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?

oznacz moderatorów
28 422 ODPOWIEDZI 28 422
Client:109201302
#7 Wielbiciel#

Czesc, 

Dzien dobry, Wiktoria

Paczka dzis dotrala do:  allegro one box, zielony automat.

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:109201302 przedłużyłam termin odbioru Twoich przesyłek o 48h (czyli do 07.07 do godziny 13) 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Dziekuje za przedluzenie do poniedzialku. Czy ewentualnie byłaby szansa, żeby jeszcze wydłużyć termin odbioru do godizn wieczornych, gdyby zaszła taka potrzeba?

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:109201302 niestety nie, możemy przedłużyć termin odbioru maksymalnie o 48h

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Dobry wieczor, Licze na wyrozumialosc. Czy jest mozliwosc dodatkowej oplaty aby moja paczka zostala przetrzymana w automacie o dodatkowe 24 godziny. Odbior gwarantuje we wtorek 8 lipca. 

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:109201302 na ten moment nie mamy opcji płatnego przedłużenia. Przedłużenie jest możliwe za darmo, na maksymalnie 48h. Jeżeli nie masz możliwości, aby osobiście odebrać przesyłkę, może uda się, aby zrobiła to za Ciebie bliska osoba.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Maolatboss1993
#1 Nowicjusz#

Nie zdążę odebrać do godziny 14 dzisiaj czy jest szansa aby paczka nie odjechała jeśli odbiorę dzisiaj po 14?

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Maolatboss1993 Proszę, podaj numer przesyłki, o którą chodzi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
janek194
#7 Wielbiciel#

Proszę o przedłużenie odbioru paczki z Allegro One - nr przesyłki A002DNB170 do 16.07.2025. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @janek194, przykro mi, ale Twoja przesyłka została już wcześniej przedłużona o maksymalny możliwy czas.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
Aleksandraiw
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, czy można przedłużyć odbiór przesyłki o dobę  A002E58Z43.? 

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Aleksandraiw, gotowe 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
Client:40600616
#7 Wielbiciel#

Witam, czy można prosić o przedłużenie odbioru paczki o numerze A002EN4147 do piątku 18.07.2025 do godz 23:59 ?

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:40600616 jasne! Bardzo proszę, już gotowe. Dobrego wieczoru 🙂 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kamok666
#7 Wielbiciel#

Witam ,

czy jest możliwość przedłużenia odbioru paczki do piątku 18.07.2025 do ok . godz. 18stej ?

W aukcji była inf . że jeśli zamówię do konkretnej godziny to paczka będzie do odbioru dnia następnego, wypadało, że w piątek - 11.07.2025. W piątek nie przyszło, przyszła info. że będzie w poniedziałek. W pon. paczka przyszła po godz. 15stej, a o 12stej musiałem już wyjechać na urlop. Wracam dopiero popołudniu w piątek.

Nr paczki A002E7I5Z3.

Z góry dziękuję i pozdrawiam .

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kamok666 oczywiście i już przedłużyłam termin odbioru Twojej paczki do piątku, do końca dnia. Udanego urlopu 🙂 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
GalazkaJustyna
#2 Obserwator#

Proszę o przedłużenie o 10 godzin czasu na odbiór przesyłek z paczkomatu OneBox. Wracam z urlopu i nie zdążę odebrać, a wydawało mi się że są 3 dni a nie 2 na odbiór. Nr przesyłek to A002EFQTH1 i A002EG5FY9. Dziękuję.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@GalazkaJustyna Widzę, że czas na odbiór jest już przedłużony.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
wariatus
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

Proszę o przedłużenie czasu odbioru paczki numer A002E8X801 do jutra (17 lipca) do południa (godzina 12.00). 

Z góry dziękuję

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@wariatus Czy to na pewno poprawny numer paczki?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów