Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki A002HMEF25
@argon58 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Proszę przedłużyć odbiór paczki
A002HKN909
@Adrian7110 przesyłka o tym numerze została już odebrana.
Witam dzień dobry, czy mógłbym prosić o przedłużenie przesyłki z allegro one paczkomatu? Nr A002HGT2J3
@glonek1998 Proszę, przedłużyłam czas o 48 godzin.
Dziękuję
Dizen dobry,
czy moge prosic o przedluzenie czasu na obior przesylki A002HN6K18 o 48 godzin?
dziekuje
@endrew11 Gotowe!
@MYSZA_ci napisał(a):Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Prośba o przedłużenie paczki
Twoja przesylka nr A002HJER42 ponoć czas minął, a jest do 10:13 dzisiaj
@Skippsterek Ta przesyłka została zwrócona do nadawcy. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. Wyjaśniam to z odpowiednim zespołem.
@Skippsterek Przykro mi, ale paczka wróciła do nadawcy. Proszę, skontaktuj się ze sprzedawcą i przekaż mu informację, czy chciałbyś zwrot środków, czy ponowną wysyłkę.
Dziękuję Pani bardzo za odpowiedź, aczkolwiek nie mogłem ani otworzyć paczkomatu, bo pewnie była wepchnieta na siłę przesyłka. Choć mówię, ze moge się mylić, ale próbowałem 3 razy ją otworzyć przed wyjazdem. Był tylko dźwięk otwarcia i zero reakcji. Poza tym to dziwne, ze juz trafiła do nadawcy, jeśli według smsa miałem możliwość ja odebrać do 3 sierpnia do 10:13.. Proszę zobbaczyć zrzut ekranu i ostatni komunikat od kurier one.
@Skippsterek Zweryfikowaliśmy nagrania z kamery i niestety, próbowałeś otworzyć nie tę skrytkę. Drzwiczki odskoczyły, a na ekranie wyświetla się komunikat z informacją o rzędzie oraz kolumnie, jednak na nagraniu widać, że próbowałeś otworzyć drzwiczki od zupełnie innej skrytki.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przedłużenie przesyłek o numerach:
A002HM6KV2
A002HP6436
Do 05.08.2025 13:00
Paczka A002HQ4U60. Realizacja szybsza niż deklarowana w ofercie (wtorek). Jestem poza Krakowem do jutrzejszego późnego popołudnia. Termin odbioru upływa zaś jutro po 12.
@D... Proszę, przedłużyłam czas o 48 godzin.
Dziękuję
Dzień dobry, proszę o przedłużenie odbioru przesyłki o numerze: A002HMTZV2 o 24 godziny. Pozdrawiam serdecznie.
Witam proszę o przedłużenie paczki o 24 godziny
A002HKV605
A002HL3MZ7