Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@Client:48093556 Przykro mi, ale paczka została przeterminowana dzisiaj o godzinie 1:30 i jest już w drodze powrotnej do nadawcy.
@Angelina26 Proszę, przedłużyłam czas o 48 godzin.
Dzien dobry, uprzejmie proszę o przedłużenie paczki o czas najdłużej możliwy. Nr paczki A002MF5LO9.
Witam, czy jest możliwość przedłużenia czasu na odbiór paczek z one box o 12 godzin? Mam na myśli paczki o numerach: A002MBYJ98, A002MF7611 i A002MGYE98. Bardzo dziękuję. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Mala-Mi8 Widzę, że czas dla tych przesyłek został już wydłużony.
Proszę o przedłużenie czasu odbioru przesyłki A002LIHGI4 do poniedziałku wieczorem.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@tormentor13 przedłużyłem odbiór.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie odbioru paczki A002M4LN93 do poniedziałku wieczorem
Dzien dobry,
jak w temacie, poprosze o przedluzenie paczki greenbox A002M6PYP1 do 18:00 w dniu dzisiejszym. Dziekuje i pozdrawiam!
Dzien dobry,
jak w temacie, poprosze o przedluzenie paczki greenbox A002M6PYP1 do 18:00 w dniu dzisiejszym. Dziekuje i pozdrawiam!
@adrianITF przedłużyłem odbiór.
@pioko61 przedłużyłem odbiór.
Witam
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki nr: A002M7ML18
Z góry Dzięki
ps.
Kiedy wprowadzicie możliwość przedłużenia pobytu przesyłki o 24h w aplikacji ?
@Deckard51 mamy to na uwadze 😁 przedłużyłem odbiór.
Proszę i przedłużenie paczki nr A002M5KJF6
@lloyd22 przedłużyłem odbiór.
Bardzo proszę do wydłużenie terminu odbioru paczki A002M5KJF6 do niedzieli
@Client:65362877 przedłużyłem odbiór.