Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@Grzegorzowo7 Przedłużyłam paczkę. Od niedawna możesz to zrobić samodzielnie. Podsyłam informacje na ten temat 🙂
Proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki o 24h.
Allegro
A0036OADJ5
Anna (edycja)
Paczkomat Jaskółcza 27 Gdynia
Proszę przedłużyć odbiór paczki alegro box A0036EBRT3 о 24h.
@mk047 bardzo proszę, gotowe.
Serdecznie proszę o przedłużenie odbioru paczki nr A0037NYIM8 z Allegro One Box.
@CamillheheKamila przedłużyłam termin odbioru Twojej przesyłki o 48 godzin, a jeśli będziesz potrzebować przedłużenia terminu w przyszłości - możesz to już robić samodzielnie w aplikacji. W tym artykule znajdziesz więcej informacji na ten temat.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Bardzo proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki nr AD0R8HFHR4HMLXGB6 o 48 h 🙏 nie pokazuje mi się w aplikacji ta opcja
@Andziunia18 przykro mi, ale nie mam możliwości przedłużenia czasu na odbiór tej paczki. Mogę przedłużyć czas na odbiór tylko dla Allegro One Box.
proszę o przesunięcie terminu odbioru przesyłki A0036EB8H4
@patrycja373 gotowe! Przedłużyłam czas o 48 godzin.
A0036H8NR5 proszę o przedłuzenie paczki. Dziekuje bardzo
@Client:45586623 gotowe! Pamiętaj, że możesz już samodzielnie przedłużać czas na odbiór, zgodnie z tą instrukcją.
Witam . . Proszę o przedluzenie odbioru paczki A0037UJEF7 , A0037VMFQ3 . do niedzieli 19:00 dziękuję. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:116219228 proszę, gotowe! Pamiętaj, że możesz już samodzielnie przedłużać czas na odbiór, zgodnie z tą instrukcją.
Proszę o przedłużenie odbioru paczki A0036IYPV6.
Proszę o przedłużenie terminu odbioru o 24 godziny dla następujących paczek:
A0037JGZE4
A0036KEOG8
A0037DKMV1
@Client:25113666 wszystkie terminy możesz przedłużyć samodzielnie według tej instrukcji.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Poproszę o przedłużenie terminu odbioru o 24h dla paczki A0036U9ZL3. Jedno przedłużenie w aplikacji już wykorzystałam, ale niestety potrzebuję jeszcze kilku dodatkowych godzin.