Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy można poprosić przedłużenie odbioru paczki one box nr A003H4DH24
@gururinpocze przedłużone o 48 godzin 🙂
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Szanowni Moderatorzy,
czy mógłbym prosić ze względu na okres świąteczny od wydłużenie czasu odbioru przesyłki o nr A003HIH5I9 do 26 grudnia do końca dnia?
Bardzo dziękuję i pozdrawiam,
Anna Dymel
@lichmaster oczywiście 🙂 Termin odbioru Twojej przesyłki już jest przedłużony do 28.12., do końca dnia.
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru przesyłek A003HQVNR1 oraz A003HQTNL8 o 48 godzin. Gdy zamawiałam podany był termin dostawy na wtorek po świętach tymczasem przesyłki przyszły już dzisiaj. Wyjechałam na święta i wracam dopiero w niedzielę.
@Client:29094392 jasne, bardzo proszę, przedłużyłam czas na odbiór tych przesyłek.
Wesołych Świąt!
Chciałabym przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box, nr. zamówienia: 066d4040-dd0a-11f0-b45f-55430
@e_vilar jeśli masz na myśli zamówienie: 066d4040-dd0a-11f0-b45f-55430a44a9d4, to przedłużyłam odbiór o 48 godzin 🙂
czy można prosić o przedłużenie odbioru
ALLEGRO ONE BOX AL311KR1
NUMER PRZESYŁKI A003HE71B5
@electronica-pl gotowe 🙂
Witam, proszę o przedłużenie czasu na odbiór paczki A003H5H1U7 do 28.12, jest to produkt reklamacyjny, który sprzedawca wyslal mi bez powiedzenia ze wysyła...nie mialam jak uzgodnic z nim terminu wysyłki przez to, a mam akurat dluzszy wyjazd ...jak to w swieta ...
@upominex gotowe 🙂
Dziękuję pieknie !:)
Proszę o przedłużenie czasu przesyłki nr A003H4P2I1
@daro835 przedłużone 🙂
Witam, przesyłka pojawiła się w paczkomacie dużo szybciej niż się spodziewałam i nie jestem w stanie odebrać jej na czas. Allegro nie pozwala mi na przedłużenie czasu odbioru. Czy istnieje jakakolwiek inna możliwość, by paczka pozostała w paczkomacie do 29.12?
@Edyta1829 przedłużyłam czas na odbiór obu Twoich przesyłek, które czekają w automacie 🙂
Nie widzisz możliwości samodzielnego przedłużenia czasu na odbiór paczek, ponieważ ona pojawia się, gdy do odbioru zostały przynajmniej 24h.
Dziękuję bardzo! 😊
Dzień dobry! Piszę ponownie, bo mimo tego, że czas na odbiór przesyłek został przez Panią przedłużony do 30.12. to teraz czas na odbiór przesyłki nagle zmienił się na 28.12. Czy istnieje możliwość, na przywrócenie terminu odbioru obu paczek na 30.12?