Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Proszę o przedłużenie paczek do 27.12
Przyszły za wcześnie( miały być po świętach a przyszły 23.12 jak już nie mogłem odebrać) to jest jedno zamówienie podzielone na 3 paczki. Podaje numery: A003HMHYX4 , A003HMHYZ9, A003HMHYY2
@belczt czas na odbiór przesyłek wydłużony 🙂
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzien dobry
Czy można przedłużyć odbiór do poniedziałku wieczora? Wracam dopiero w okolice allegromatu
A003HK7Z30
Bardzo dziękuję 🙏🎄
Serdecznosci
@Isztfan_W oczywiście, termin odbioru przedłużony do poniedziałku, do końca dnia 🙂 Dobrego pobytu.
Dzień dobry, potrzebuje przedłużyć odbiór przesyłki o numerze A003I9PVR2 o 24 godziny, czy można to zrobić ?
Cześć, @Piotr_PB1. Widzę, że już udało się przedłużyć termin odbioru paczki.
Witam czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki nr A003IPZO32 do 04/01/26?
Tak, @Client:68907093. Już załatwione 🙂
Dzień dobry mogę poprosić o przedłużanie paczki minimalnie do środy
A003J4YNK6
z góry dziękuję paczka za szybko przyszła.
@Smqq Przedłużyłam czas na odbiór o 48 godzin.
Serdecznie dziękujemy!
Dziękuję!
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, zwracam się z uprzejmą prośbą o przedłużenie terminu odbioru mojej paczki A003IY2LX9 o 24 godziny. Z góry dziękuję za pomoc i wyrozumiałość.
@Client:109172584 Jest przedłużony 🙂
Dzień dobry,
chciałbym poprosić o przedłużenie terminu odbioru paczki z Allegro One Box AL006WE1 nr przesyłki ALE00002077F6E4 o 8 godzin.
z góry dziękuje za pomoc
@kazur_tm sprawdziliśmy przesyłkę o podanym numerze i została odebrana dziś o 10:39 🙂 Rozumiemy, że sprawa nieaktualna.
Proszę o przedłużenie paczki o 5h w paczkomacie allegro ONE box
Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie paczki 24h A001M8Q9H7 (przez pomyłkę założyłam nowy temat z tą prośbą - proszę o zignorowanie go)
@natansalda Nie ma problemu. Przedłużyłam czas zgodnie z prośbą. 🙂