Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@reguerstad bardzo proszę, przedłużyłam czas na odbiór. 😊 Można też samodzielnie przedłużać czas na odbiór, zgodnie z tą instrukcją.
Dziękuję! Postaram się odebrać w tym terminie. A skontaktować się ze sprzedającym mogę tylko do zakupu? Bo w momencie zamówienia nie widziałam tam żadnej takiej opcji.
@Client:121836962 Możesz skontaktować się ze sprzedawcą w każdej chwili. W ofercie znajdziesz opcję "zapytaj o ofertę".
Czy mogę prosić o przedłużenie czasu odbioru przesyłki A003KGMQ57?
@Villen_home proszę, gotowe! W przyszłości możesz też przedłużać czas na odbiór samodzielnie - tutaj zostawiam instrukcję. 😊
Dziękuję bardzo - instrukcję znam - niestety nie będę w zasięgu internetu aby zrobić to aplikacji na 24h przed upływem czasu 8-)
prosiłbym o przedłużenie możliwości odbioru przesyłki do poniedziałku 12 I 2026, w aplikacji jest to niestety jeden dzień, a ja rozminąłem się z przesyłku z powodu koniecznego wyjazdu @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ . Dziękuję!
@friedrich chętnie pomogę, ale podaj mi proszę numer przesyłki. 😁
:), dziękuję, już podaję - Przewoźnik i numer przesyłki
@friedrich gotowe! Przedłużyłam dodatkowo czas na odbiór paczki. 😊
dziękuję!
Proszę o przedłużenie od obioru paczki do 12.01.2026 12:00
A003K9ARF3
@Agaciuniek Proszę bardzo, przedłużyłam czas o 48 godzin.
Uprzejmie proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki A003K125J7 do poniedziałku 12.01 do godziny 10.00.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przedłużenie paczki A003K4O1H0 do poniedziałku do około godziny 14:00
@szjanina Proszę bardzo, gotowe!
@PKPowiec Proszę, przedłużyłam czas o 48 godzin.
Bardzo prosze o przedłużenie przesyłki A003JLX0N3 do 16.01 jesli to w ogole możliwe.
Przyszla o parę dni za wcześnie a nie ma mnie teraz w polsce i nie będę w stanie jej odebrać
@dominika3ch Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. Przedłużyłam czas o 48 godzin.
Proszę o przedłużenie czasu odbioru paczek z automatu Allegro One Box :
A003IYG9B6, A003IYG983
Jeśli to możliwe poproszę o przedłużenie do 11.01, paczka była opóźniona i obecnie nie mogę jej odebrać 😞