Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@Client:83973106 proszę, gotowe! 😊 Tutaj zostawiam instrukcję, jak można samodzielnie przedłużyć czas na odbiór.
Witam. Mam do moderatorów wielką prośbę; Proszę o przedłużenie czasu na odbiór paczki o numerze: A003JNAPQ5 o 24 godziny - Z góry dziękuję
@Client:136531452 gotowe! Tutaj znajdziesz informacje, jak samodzielnie przedłużyć czas odbioru paczki. 😊
Dzień dobry, mam prośbę o przedłużenie terminu odbioru paczki nr A003K6H8D1 z paczkomatu o 24 godz., albo przynajmniej do końca dnia 11 stycznia br. Nie wiem czemu nie aktywowała się opcja samodzielnego przedłużenia terminu odbioru, pomimo że termin odbioru mija za 16 godzin. Z góry dziękuję
@vrroooom gotowe 🙂
😀dzień dobry chciałbym prosić o przedłużenie czas odbioru paczki bo dzisiaj nie zdążyłem tego zrobić. A003JYQZ87
@uche88 gotowe 🙂
@PG_GB ta przesyłka zostałą już odebrana 🙂
Proszę o przedłużenie odbioru paczki o 48h A003JYN7P0 z góry dzięki @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:37720444 gotowe 🙂
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru 2 paczek o 48h: A003KI49M3 oraz A003KFKIO8. Dziękuję serdecznie @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ktomafrd bardzo proszę i gotowe. Termin odbioru obu przedłużony o 48 godzin.
Witam, prosze o przedłużenie odbioru paczki o 48h: A003KDHLY2. Pozdrawiam! @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru paczki nr A003KMXQ31 w Allegro one box - Wielgie o 24 h
@Client:67534680 Gotowe 🙂 Możesz to robić samodzielnie w aplikacji.
Dzień dobry, poproszę o przedłużenie paczki A003K3ZEJ3 o 24 godziny
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru paczki nr A003KLUY01 do końca dnia 12 stycznia 2026.
Dziękuję.
@Lewek77 w aplikacji allegro masz możliwość samodzielnie przedłużyć czas na odbiór paczki.
Wdrożyliśmy darmowe przedłużenie terminu odbioru przesyłek Allegro One!
@Lewek77 Przedłużyłam paczkę, ale pamiętaj, że możesz to robić samodzielnie 😉