Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Dzień dobry,
Zwracam się z prośbą o przedłużenie terminu odbioru paczki o nr A003JU37L7, o kolejne 4 godziny, ponieważ nie wiem czy zdążę ją odebrać, bo będę w długiej trasie do domu. Bardzo dziękuję!
@kruszynkaa_007 Proszę, przedłużyłam czas o 24 godziny.
@w_kiwi Dziękuję! ☺️
Witam Bardzo proszę o przywrócenie mi fotela Anda seat w zakupionych 🙂
@Pawlos-P4 Proszę bardzo, gotowe!
Prosze o przedluzenie odbioru paczki z paczkomatu impost o dzien.Nr przesylki 620999698930084430518483
@luc04 cześć! Niestety nie mamy możliwości przedłużania przesyłek innych przewoźników niż Allegro Delivery. InPost udostępnia jednak płatną możliwość przedłużenia. Informacje o tym znajdziesz tutaj: https://inpost.pl/pomoc-jak-przedluzyc-termin-odbioru-paczki-w-paczkomacie
Proszę o przedłużenie paczki w Żabce na Jana Pawła II w Węgorzewie. Numer paczki AD01T1D356
@Client:103132288 Przykro mi, ale nie mamy takiej możliwości, ponieważ jest to przesyłka DHL.
@Client:37720444 Proszę bardzo, gotowe!
Witam.
Proszę o wydłużenie czasu odbioru od 24h paczki AD01RVZN97 (nie mam możliwości przedłużenia z poziomu aplikacji).
@mientek_12 Przykro mi, ale nie mam takiej możliwości, ponieważ jest to przesyłka Orlen.
@Jagodzianka_2018 Widzę, że czas został już przedłużony.
@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ bardzo bardzo prosze o przedłużenie przesyłki A003Y4R8F7 termin odbioru minął bylam pewna ze jest do północy, prośba o przedłużenie do jutra odbiorę na 100%
@92merry przedłużyłam termin odbioru, natomiast z uwagi na to, że paczka była już przeterminowana parę godzin, nie ma pewności, czy przedłużenie będzie skuteczne. Sugeruję aby jak najszybciej ją odebrać
Czy mogę przedłużyć odbiór przesyłki do dzisiaj do 23:00? Nr A000ZRAP22
@Client:35869758 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki do końca dzisiejszego dnia.