Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@hana_102 istnieje możliwość samodzielnego przedłużenia
Wdrożyliśmy darmowe przedłużenie terminu odbioru przesyłek Allegro One!
@hana_102 Paczka została już przedłużona.
Proszę o przedłużenie odbioru A003KV6DY4
Prosiłbym o maksymalne przedłużenie A003LAHPH2, bo jest tak ślisko, że pójście do paczkomatu skończyłoby się kilkoma złamaniami.
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru paczki w allegro one box A003L811M5
@Zm43 Widzę, że paczka jest już przedłużona.
Witam! Czy mogę prosić o przedłużenie terminu odbioru paczki A003KYFYV1 o możliwy maksymalny czas? 48 godzin?
Z góry dziękuję.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
A003L49K00
Witam czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczek o numerach nr:
A003LE4171
A003L73OY4
Dziękuję i pozdrawiam.
Czy mogę prosić o przedłużenie terminu odbioru paczki A003KYFYV1 o możliwy maksymalny czas? 48 godzin? W apce można tylko o 24h, a potrzebuję przedłużyć do soboty.
Z góry dziękuję.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przedłużenie paczki DPD w paczkomacie do jutra, lub przekierowanie do innego pobliskiego punktu:
AD09G5W3H82772XHL
Dziekuję
Ta paczka jest w automacie DPD, więc nie przedłużę jej ani nie ma możliwości przekierowania już do innego automatu.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry, jest możliwość przedłużeni paczki A003KUG656? Z góry dzięki za pomoc 🙂
Samodzielnie w aplikacji możesz przedłużyć termin odbioru paczki.
Dzień dobry, czy mogę prolongować termin odbioru paczki z Allegro One Box. Pozdrawiam
Dzień dobry. Poproszę o przedłużenie paczki A003LFZ4Y4 o 24 godziny. Niestety w aplikacji zniknęła opcja przedłużenia.
Z góry dziękuję
Już się pojawiła opcja. Przedłużyłem przesyłkę. Sprawa nieważna
Dzień dobry, proszę o przedłużenie przesyłki nr A003L16RN9 - niestety nie widzę w aplikacji możliwości przedłużenia.