Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Przedłużyć odbiór paczki możesz samodzielnie w aplikacji.
Bardzo proszę o przedłużenie o dobę paczek
A0041AT5F1
A0041AANK1
A0041H4EZ9
A0041EZEN3
dziękuję
@Patryk1994t proszę, przedłużyłam czas na odbiór tych przesyłek. Na przyszłość, możesz to robić samodzielnie. Taka opcja pojawi się w zakładce Moje przesyłki na 24h przed upływem czasu na odbiór paczek.
Dzień dobry,
Mam prośbę o przedłużenie paczki AL006WU1. Moja podróż się przedłużyła i będę mógł odebrać paczkę dopiero w sobotę jak wrócę do domu.
@w_przybylski dzień dobry! AL006WU1 to numer automatu paczkowego, nie przesyłki.
Przedłużyłam czas na odbiór paczki nr A0041N8EE7 do soboty, natomiast przesyłka nr A0041QHUL5 została umieszczona w tymczasowym automacie, ponieważ w docelowym nie było miejsca, kurier powinien dostarczyc ją do pierwotnie wybranego automatu.
Proszę o przedluzenie przesyłki A0041IJKK1
@newwojtek1 Przedłużyłam paczkę o 24h 😉
A0041G44D0
A0041G44E8
Potrzebuję wydłużyć czas odbioru paczek o 24 godziny
@ewelkan Minął już czas na odbiór paczek, więc nie mam możliwości, aby je przedłużyć.
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki A00419NTX2 o 24 godziny? Niestety w aplikacji nie mam opcji przedłużenia odbioru.
@magutowski1999 Gotowe!
Witam poproszę o przedłużenie odbioru paczki :
@anusias_13 nie podawaj publicznie takich danych bo paczki nie zobaczysz.
Wystarczy sam numer paczki A0041PVRX9
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@anusias_13 proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Na przyszłość nie podawaj proszę tak wrażliwych danych na publicznym forum, osoba która przeczytała Twój wpis mogłaby z łatwością odebrać Twoją przesyłkę.
Prośba o przedłużenie paczki A00428L1D9
Cześć, @luki_zwon. Gotowe, przedłużyłam o 24 godziny.
Najmocniej proszę o przedłużenie czasu odbioru przesyłek
A0041XAAT1
A0041XAFB8
Niestety musiałem nagle wyjechać i wrócę dopiero w najbliższą niedzielę (około 14).
Cześć, @Michal_B-. Gotowe, przedłużyłam czas na odbiór paczek.
Dziękuję pięknie! Jesteście nieocenieni w pomocy! 🙂
Witam proszę o przedłużenie od teraz do 16 czas odbioru paczki .A0042IN1T8