Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Dzień dobry,
Czy jest możliwość przedłużenia czasu odbioru przesyłki A00274MH60 dziś do godziny 21?
Niestety nie pojawiło się powiadomienie w aplikacji, że przesyłka już dotarła i zorientowałam się dopiero jak dostałam sms z przypomnieniem o odbiorze, a dopiero dziś wracam do miasta do którego zamówiłam przesyłkę.
Z góry dziękuję za pomoc,
Julia Deręgowska
@Client:63026165 jasne, przedłużyłam już termin odbioru Twojej paczki do godz. 21 🙂
super, dziękuję za szybką odpowiedź i pomoc 😉
Dzień dobry,
Czy mógłbym prosić o przedłużenie terminu odbioru paczki A0026V2N26 do godziny 21 dziś? Niestety, paczka została wysłana w innym terminie niż deklarowany i w ostatnich dwóch dniach nie miałem możliwości jej odebrać. Termin odbioru mija za godzinę (11:30).
Dziękuję.
@mart87 Widzę, że przesyłka została już odebrana.
Dzień dobry czy mogę prosić o wydłużenie terminu odebrania przesyłki A00272PNP9
Dziś wieczorem odbiorę
@amatorstwo Przedłużyłam czas na odbiór o 24 godziny.
Dzień dobry. Dzisiaj przyszły dwie paczki do mojego paczkomatau a ja od piątku jestem w szpitalu. Podobno w najbliższy piątek będę mógł wrócić do domu. Czy w związku z tym mogę prosić o przedłużenie odbioru o kilka dni?, np do piątku 13.06. lub soboty?
@tedi2001 Podaj mi proszę numery tych przesyłek. Sprawdzę czy mogę pomóc.
Allegro
A0027362N3
Allegro
A002736GM6
@tedi2001 Przedłużyłam czas na odbiór maksymalnie jak to możliwe, czyli o 48 godzin (do rana w piątek).
Dziękuję
Można prosić o przedłużenie paczki nr. A00275UH02 do 15:00 ?
Z góry dziękuję
@Kreska-K5 Widzę, że paczka jest już odebrana 🙂
Proszę o przedłużenie. A002753RG0
@_grochu_ Proszę, przedłużyłam czas o 48 godzin.
@tedi2001 a jeśli nie wypali, to jest blokowanie automatu przez tydzień 😞 nie lepiej odstąpić od umowy "zwrot" paczki nieodebrane one box wracają za darmo więc nie będzie kosztów 🙂
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Prosze o przedluzenie czasu odbioru paczki A00276AYK0 o 48h.
Z gory wielkie dzieki
Cześć @Pgluszek90, zrobione 🙂
Dzień dobry. Bardzo proszę o przedłużenie odbioru paczki nr A0027617D1 o 24 godziny.