Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Proszę bardzo, @kamikvdze. Gotowe!
Proszę przedłużenie przesyłki allegro one do
17.08.25
Nr przesyłki: A002JT63I3
Cześć, @Edi092. Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry,
Proszę o przedłużenie przesyłki A002J5U820 o 48h.
Z góry dziękuję!
Dzień dobry, @static_revoided. Gotowe!
Dzien dobry,
uprzejmie proszę o przedłużenie o 48h przesyłki nr A002JYUYK7
dziękuję i pozdrawiam serdecznie
Michał
Proszę bardzo, @Delosk8. Gotowe, pozdrawiam!
Proszę o przedłużenie A002JQQTO3. Niestety na poprzedni post nikt nie odpowiedział i się skończył czas 😞
Proszę bardzo, @Szantrapa1. Przedłużyłam o 48 godzin.
Dzień dobry,
zamówiłem paczkę, która miała dotrzeć ~13.08. Niestety, po stronie sprzedającego nastąpiło opóźnienie wysyłki (brak towaru na stanie). Mamy zaplanowany wyjazd (tydzień) i nie będziemy mieli możliwości odbioru przesyłki.
Czy mogę prosić o wydłużenie czasu odbioru paczki A002K3A9G4 do soboty, 23.08, do końca dnia?
Paczka jest jeszcze w drodze, zostanie dostarczona do paczkomatu najpewniej w poniedziałek.
Cześć, @GreX3. Nie mamy technicznej możliwości przedłużenia terminu odbioru przesyłki, która jeszcze nie dotarła do automatu. Proszę, napisz tutaj ponownie, gdy paczka już będzie na miejscu - wtedy będzie możliwość przedłużenia terminu o 48 godzin.
Dzień dobry, paczka (A002K3A9G4) jest już w paczkomacie. Czy można przedluzyc czas odbioru o więcej niż 48h lub przedłużyć dwukrotnie? Będziemy mogli odebrać ja dopiero w sobotę wieczorem. Sprzedawca zawalił z wysyłką ...
Cześć @GreX3, przedłużyłem o maksymalny możliwy i dostępny czas, czyli do 22.08.2025 10:58.
Dziękuję! Czy jest możliwość kolejnego przedłużenia czy taka możliwość jest dostępna tylko raz ?
@GreX3 Czas na odbiór paczki został już przedłużony maksymalnie, więc niestety nie możemy pomóc drugi raz.
Proszę o przedłużenie czasu odbioru paczki nr. A002JXD8M9 o 48 h. Nie mam możliwości odbioru .
Proszę bardzo, @PiterG1310. Gotowe!
Bardzo dziękuję.
Pozdrawiam
Dziękuję i spokojnego wieczoru życzę ☺️
Proszę o przedłużenie paczki A002K0RBO3