Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@Client:107475128 Proszę, przedłużyłam czas o 48 godzin.
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki A002L45FT2?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dzień dobry. Mam termin odbioru paczki w onebox dzisiaj do godz 12 ale niestety nie zdarzę jej odebrać, czy można przedłużyć odbiór do jutra do godz 6?
Wypadałoby podać numer przesyłki.
Moderatorzy mogą dużo, ale.
Cześć @kinmas, czy chodzi Ci o przesyłkę A002L1VEY5?
Jeśli tak, to przedłużyłem dla Ciebie czas jej odbioru 🙂
Proszę, przedłużyłam czas o 48 godzin.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry. Jeżeli jest to możliwe, bardzo proszę o przedłużenie możliwości odbioru paczki A002LBMY78, przynajmniej o jeden dzień.
@Client:99256835 Proszę, przedłużyłam czas o 48 godzin.
Chciałbym przedłużyć możliwość odbioru przesyłki.
Box AL081WPI
Nr przesyłki A002L48GE6
Jak to zrobić?
@Client:36017820 Samodzielnie tego nie zrobisz. Możesz poprosić o to na forum lub przez formularz. Przedłużyłam czas o 48 godzin. 🙂
Dobry wieczór!
Bardzo prosiłbym o przedłużenie o 24h (poniedziałek, godzina 12) przesyłki one box A002L70XP1.
Bardzo dziękuję i pozdrawiam!
@SosDzikiBill przedłużyłam termin odbioru paczki, jednak z uwagi na to, że była już przeterminowana polecam, żebyś odebrał ją jak najszybciej.
Witam,
proszę o przedłużenie odbioru przesyłki numer A002L2XMA2 o 48h, a jeśli się nie da aż o tyle, to chociaż o 24h. Z góry dziękuję 😉
@Client:108765970 gotowe 🙂
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o przedluzenie terminu odbioru przesyłki Allegro
A002L7UR48
O 48 godzin... ?
Zostala pozniej wyslana i nie moglam odebrac przed krotkim wyjazdem
@don_szewc gotowe 🙂
Bardzo proszę o przedłużenie o 48h odbioru paczki o numerze:
A002L999D8
będę zobowiązany!
@tennickbylwolny gotowe 🙂
Dzień dobry, proszę o wydłużenie czasu na odbiór paczki nr A002L93ZV6 o 24h. Dziękuję