Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie odbioru paczki A002M4LN93 do poniedziałku wieczorem
Dzien dobry,
jak w temacie, poprosze o przedluzenie paczki greenbox A002M6PYP1 do 18:00 w dniu dzisiejszym. Dziekuje i pozdrawiam!
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzien dobry,
jak w temacie, poprosze o przedluzenie paczki greenbox A002M6PYP1 do 18:00 w dniu dzisiejszym. Dziekuje i pozdrawiam!
@adrianITF przedłużyłem odbiór.
@pioko61 przedłużyłem odbiór.
Witam
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki nr: A002M7ML18
Z góry Dzięki
ps.
Kiedy wprowadzicie możliwość przedłużenia pobytu przesyłki o 24h w aplikacji ?
@Deckard51 mamy to na uwadze 😁 przedłużyłem odbiór.
Proszę i przedłużenie paczki nr A002M5KJF6
@lloyd22 przedłużyłem odbiór.
Bardzo proszę do wydłużenie terminu odbioru paczki A002M5KJF6 do niedzieli
@Client:65362877 przedłużyłem odbiór.
Dzien dobry,
@adrianITF proszę nie dubluj wątków.
Witam. Chciałabym prosić o przedłużenie terminu odbioru paczki o numerze A002M0YYM3 o maksymalną ilość czasu. Dziękuję i pozdrawiam.
@betty1908 przedłużyłem odbiór.
Dzień dobry,
Niestety z powodu nagłego wyjazdu nie jestem w stanie odebrać paczki o numerze przesyłki: A002MB2GX1 do 02 września (punkt odbioru AL033WK1)
@Client:34915375 przedłużyłem odbiór.
Dzień dobry,
proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki do poniedziałku, z góry dziękuję
numer paczki:
A002M76AD0
@Client:81832630 przedłużyłem odbiór.