Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@mikem2340 Z tego, co widzę, to paczka nie została jeszcze oznaczona, jako przeterminowana, dlatego przedłużyłam czas na jej odbiór o 24 godziny, czyli do jutra 22.12 do godziny 11:53.
Dziękuję ślicznie! Bardzo mi miło, wszystkiego dobrego!
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru do jutra do 12 A003FJ9K98
Proszę o przedłużenie odbioru paczki o numerze A003GP7DG3
Cześć @gbury7 i @Smart_Dziewczyna, zrobione 🙂
Dzień dobry,
niestety nie mam w aplikacji opcji przedłużenia czasu odbioru przesyłki nr A003GK8DQ5
jeśli to możliwe to bardzo proszę o przedłużenie czasu na odbiór o dobę.
Ślicznie dziekuje.
Cześć @Client:76917038, gotowe 🙂
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
proszę o przedłużenie odbioru paczki A003GVTP25
@Anka0692 Przedłużyłam czas na odbiór o 24 godziny.
Dziękuję serdecznie 🙂
Proszę o przedłużenie odbioru paczki o 24 godziny: A003GXY503
dziękuję
Cześć @SEOMAG, gotowe.
Dzień dobry, z tego co widzę moja Paczka raczej niestety nie dotrze w dniu dzisiejszym ( A003GZM3O5 ) - czy byłaby szansa przedłużyć termin na odbiór do 27.12?
Zdecydownanie NIE !!! w przesyłce są rzeczy na prezent gwiazdkowy.
Zawiodłem się na was drugi raz.
? Ale... moje pytanie skierowane do obsługi i dotyczy paczki zaadresowanej do mnie.. 🙂
Allegro Delivery ma gwarantowany termin doręczenia do trzech dni roboczych. Twoja przesyłka została nadana 19 grudnia czyli powinna dotrzeć do celu do 29 grudnia. Termin doręczenia widoczny w ofercie to tylko sugestia Allegro (sprzedawca nie ma na to żadnego wpływu co tam Allegro wyświetla).
Cześć @-Claw-, przesyłka nie znalazła się jeszcze w automacie, więc nie mam możliwości przedłużenia terminu jej odbioru.
Dzień dobry, poproszę o przedłużenie do wieczora odbioru przesyłki z Allegro One Box - AL399KR1, numer przesyłki A003H24675. Nie widzę możliwości przedłużenia w aplikacji. Z góry dziękuję za pomoc.
Cześć @all_my_loving, czas odbioru został przedłużony.