Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@ginaa_18 niestety nie mam możliwości przedłużenia czasu na odbiór dla tej przesyłki. Czas mogę przedłużyć jedynie dla paczek umieszczonych w Allegro One Box.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przedłużenie paczki Allegro One Box A003H8NFM4 do soboty 27.12.2025r.! Z góry bardzo dziękuję
Przesyłkę mogę przedłużyć o maksymalnie 48h i to zrobiłem. Przesyłka jest do odbioru do: 2025-12-26 19:01.
Dzień dobry
niestety nie mam opcji przedłużenia paczki, mógłbym prosić o przedłużenie? Allegro A003HNAX74
Dzień dobry, czy mogę prosić o maksymalne przedłużenie odbioru paczki A003HMAY74?
Proszę o przedłużenie terminu na odbiór paczki nr A003H7MFE5 do 27.12.
Pozdrawiam i z góry dziękuję
Mogę również prosić o maksymalne przedłużenie odbioru paczki A003HMAY74?
@sandi_19 hej! Jasne, przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki 🙂
Dzien dobry!
Proszę o przedłużenie terminu na odbiór paczki nr A003HG5U68 do 27.12.
Pozdrawiam
Dzień dobry @Client:37634103! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Dzień dobry! Widzę, że nie tylko ja otrzymałem paczkę przed planowaną datą dostawy 😅
Mógłbym prosić o przedłużenie odbioru do 28.12.2025 2:00?
numer paczki: A003HLTJE2
Dzień dobry @MTelakowski1 🙂 Maksymalnie mogłam przedłużyć do 27 grudnia do końca dnia.
Witam, czy można przedłużyć termin odbioru paczki A003H79KY7 do 26.12 do końca dnia?
@dragon20102 jasne, proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry,
Proszę przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box.
Nr przesyłki: A003H3FL27 Proszę o przedłużenie o 48h. Przesyłka była opóźniona o kilka dni i nie mam już możliwości jej odebrać.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@mdyrcz4 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Prosiłbym o przedłużenie odbioru przesyłki: A003HH6039 do niedzieli, gdyż przesyłka przyszła znacznie przed planowanym terminem dostawy i niestety nie mam możliwości odebrania jej w wcześniejszym terminie
Pozdrawiam i z góry dziękuję