Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Proszę bardzo, @Client:113601292. Gotowe!
Uprzejmie prosze o przedłużenie odbioru paczek do soboty 24.01.2026 włącznie. Dziękuję!
A003ML8L82
A003MTYN26
@kaarolss cześć! Przedłużyłam termin odbioru obu paczek o maksymalne 48h. Czyli dla pierwszej nowy termin odbioru to 23.01 a dla drugiej 24.01
Dzień dobry, uprzejmie proszę o przedluzenie odbioru paczki A003MMD243 o 24h
Dzień dobry, uprzejmie proszę o przedłożenie odbioru paczki A003MGA3A3
A właśnie nie mogę, bo aplikacja chyba nie działa na paczki z Czech. Ostatnim razem czekałem do 10 godzin przed terminem odbioru bo myślałem, że może wyskoczy okienko. Nie ma możliwości przedłużenia w aplikacji.
A właśnie nie mogę, bo aplikacja chyba nie działa na paczki z Czech. Ostatnim razem czekałem do 10 godzin przed terminem odbioru bo myślałem, że może wyskoczy okienko. Nie ma możliwości przedłużenia w aplikacji.
Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przedłużenie odbioru paczki nr A003ML2985 o 48h
Dzień dobry można prosić o przedłużenie paczki o 24 h? Numer A003MXX6A8
@dysianh bardzo proszę, gotowe.
Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie o 48h odbioru paczki nr A003MUNTZ0 🙂 dziękuję!
Cześć @paollino, gotowe 🙂
@MYSZA_ci @_HolaOla_ @matt_rose
Dzień dobry. Proszę przedłużyć odbiór paczki alegro box A003MVA3T4, A003N883B5, A003MF93I, A003MMBLG9 o 24h, dziękuję
Cześć @mk047, czas odbioru został przedłużony dla każdej paczki oprócz A003MF93I, sprawdź proszę poprawność numeru.
Hej
Przesyłka została przekierowana do innego allegro One Box, nr przesyłki.
A003N3UQ21, ten allegro OneBox jest daleko od mojego pierwotnie wybranego, co mam zrobić? Na stronie jest napisane: Odbierz z punktu tymczasowego lub poczekaj
Punkt wybrany przy zakupie jest niedostępny. Możesz odebrać przesyłkę z punktu tymczasowego lub poczekać, aż będzie do odbioru w punkcie wybranym przy zakupie.
Po jakim czasie paczka zostanie przekierowana z powrotem do paczkomatu pierwotnego o ile będzie miejsce?