Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@Buu1994 to nie jest niestety poprawny numer przesyłki. Podaj go, a sprawdzimy, czy takie przedłużenie będzie możliwe 🙂
Czy mogę przedłużyć czas odbioru paczki A003DKK0B0. Czy mogę przedłużyć czas odbioru paczki nie mam jak odebrać jej do niedzieli?
@Client:95767832 opcja przedłużenia czasu na odbiór pojawi się, gdy do odbioru paczki zostanie mniej niż 24 godziny. Tutaj znajdziesz instrukcję. 😊
Witam czy jest możliwość przedłużenia odbioru paczki do 14.12.2025 do godziny 23:00
Dzień dobry,
Prośba o przedłużenie terminu A003EBD4I6
Dziękuję
Dzień dobry paczka przyszła wcześniej niż się spodziewałem czy mogę poprosić o przedłużenie do 16.12 A003E79VB9
@Client:40072941 termin odbioru możesz przedłużyć samodzielnie w aplikacji, więcej informacji na ten temat znajdziesz tutaj, natomiast tę już dla Ciebie przedłużyłam.
Cześć @Szyling00, podaj numer przesyłki 🙂
A003DZ48I2, z góry dziękuję 🙂
@Szyling00 Gotowe 🙂
Dzień dobry @matt_rose @Syrena_zT @_HolaOla_ @Sa_nova ,
czy mogę prosić o przedłużenie przesyłki o jeden dzień? Dwie przesyłki mam w paczkomacie a nie zdążę ich odebrać 😞 Niestety nie da się przedłużyć w aplikacji
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przedłużenie czasu paczki A003E547U7
Witam
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki z Allegro One Box?
Nr przesyłki A003DMZP39
@KASIENKA4122010 Przedłużyłam odbiór o 24h.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ prosze o przedłużenie paczki A003E547U7 bardzo dziękuję