anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wdrożyliśmy darmowe przedłużenie terminu odbioru przesyłek Allegro One!

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

10.11.2025 wdrożyliśmy darmowe przedłużenie terminu odbioru przesyłek Allegro One

Jak było do tej pory?

Przesyłkę mogliście odebrać w ciągu 48 godzin roboczych. Nie udostępnialiśmy opcji samodzielnego przedłużenia tego czasu na odbiór paczki.

Co zmieniliśmy?

Udostępniamy opcję, która pozwala na darmowe przedłużenie czasu na odbiór paczki o kolejne 24 godziny (liczone od momentu upłynięcia pierwotnego terminu).
Opcja pokaże się w zakładce Moje przesyłki na 24h przed wygaśnięciem pierwotnego czasu na odbiór. Przedłużenie możliwe jest jednorazowo dla danej przesyłki.

MiMary_0-1762775573408.png

Przy oczekującej przesyłce zobaczycie informację przedłuż czas na odbiór za darmo - po kliknięciu wystarczy zaakceptować Oświadczenia i zgody i wybrać opcję [Przedłużam]. W kolejnym kroku zobaczycie nowy termin na podjęcie przesyłki. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
46 ODPOWIEDZI 46

DraGeT
#7 Wielbiciel

A0039ZT9G6

oznacz moderatorów

kasiulka1446
#2 Obserwator

Chciała bym prosic o przedłuzenie paczki A003958KR6 

oznacz moderatorów

zena2005
#7 Wielbiciel

Skorzystałam już z opcji przedłużenia odbioru przesyłki ale niestety braknie mi kilku godzin, bardzo proszę o przedłużenie odbioru do wtorku. Nr przesyłki A003ALKF32. 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @DraGeT i @zena2005, widzę, że udało się odebrać przesyłki 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

czupcia-grubcia
#2 Obserwator

Dzień dobry, bardzo proszę o pilne przedłużenie przesyłek A003D1ZKZ9 oraz AA003D2ZTG8  😊 Z góry dziękuję I pozdrawiam! 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@czupcia-grubcia 

Przedłużyłem odbiór dla przesyłki A003D1ZKZ9.

Nie widzę przesyłki o numerze AA003D2ZTG8.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

czupcia-grubcia
#2 Obserwator

Bardzo dziękuję za przedłużenie, a w numerze drugiej przesyłki wkradła się literówka. Prawidłowy numer to:  A003D2ZTG8

oznacz moderatorów

czupcia-grubcia
#2 Obserwator

@gdvorek  Bardzo dziękuję za przedłużenie, a w numerze drugiej przesyłki wkradła się literówka. Prawidłowy numer to:  A003D2ZTG8

oznacz moderatorów

czupcia-grubcia
#2 Obserwator

@gdvorek  Bardzo dziękuję za przedłużenie, a w numerze drugiej przesyłki wkradła się literówka. Prawidłowy numer to:  A003D2ZTG8. Będę wdzięczna za jej przedłużenie 🙂

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@czupcia-grubcia 

Przedłużyłem odbiór.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

czupcia-grubcia
#2 Obserwator

@gdvorek Ślicznie dziękuję i pozdrawiam! 💐💐💐

oznacz moderatorów

Yaa__
#7 Wielbiciel

Dzień dobry. Uprzejmie proszę o przedłużenie czasu na odbiór przesyłki, jej numer to A003BK0YE9. Z góry dziękuję.

oznacz moderatorów

czupcia-grubcia
#2 Obserwator

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Dzień dobry, bardzo proszę o pilne przedłużenie przesyłek A003D1ZKZ9 oraz AA003D2ZTG8  😊 Z góry dziękuję I pozdrawiam! 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@czupcia-grubcia 

Termin odbioru przesyłki możesz przedłużyć samodzielnie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

czupcia-grubcia
#2 Obserwator

Chciałam to zrobić, ale po naciśnięciu linku pojawia się komunikat "Nic tu nie ma" 🥹

oznacz moderatorów

czupcia-grubcia
#2 Obserwator

@gdvorek @matt_rose @MiMary Chciałam to zrobić, ale po naciśnięciu linku "Przedłuż czas odbioru" pojawia się komunikat "Nic tu nie ma" 🥹 A czas płynie - do odbioru przesyłek pozostały mi niecałe 2 godziny.

oznacz moderatorów

czupcia-grubcia
#2 Obserwator

Screenshot_20251212_110225_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20251212_110240_Samsung Internet.jpg

30 minut(y) temu

@gdvorek @matt_rose @MiMary Proszę Państwa o pilną pomoc i przedłużenie terminu odbioru. Po naciśnięciu linku "Przedłuż czas odbioru" pojawia się komunikat "Nic tu nie ma" - jak w zrzutach ekranu. A czas płynie - do odbioru przesyłek pozostały mi niecałe 2 godziny.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Yaa__ 

Termin odbioru przesyłki możesz przedłużyć samodzielnie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Yaa__
#7 Wielbiciel

Już niestety nie mogę, gdyż raz już przedłużyłem. Wystarczy o dobę, jutro na pewno odbiorę.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Yaa__ 

Przedłużyłem odbiór.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów