Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
10.11.2025 wdrożyliśmy darmowe przedłużenie terminu odbioru przesyłek Allegro One
Jak było do tej pory?
Przesyłkę mogliście odebrać w ciągu 48 godzin roboczych. Nie udostępnialiśmy opcji samodzielnego przedłużenia tego czasu na odbiór paczki.
Co zmieniliśmy?
Udostępniamy opcję, która pozwala na darmowe przedłużenie czasu na odbiór paczki o kolejne 24 godziny (liczone od momentu upłynięcia pierwotnego terminu).
Opcja pokaże się w zakładce Moje przesyłki na 24h przed wygaśnięciem pierwotnego czasu na odbiór. Przedłużenie możliwe jest jednorazowo dla danej przesyłki.
Przy oczekującej przesyłce zobaczycie informację przedłuż czas na odbiór za darmo - po kliknięciu wystarczy zaakceptować Oświadczenia i zgody i wybrać opcję [Przedłużam]. W kolejnym kroku zobaczycie nowy termin na podjęcie przesyłki.
A0039ZT9G6
Chciała bym prosic o przedłuzenie paczki A003958KR6
Skorzystałam już z opcji przedłużenia odbioru przesyłki ale niestety braknie mi kilku godzin, bardzo proszę o przedłużenie odbioru do wtorku. Nr przesyłki A003ALKF32.
Dzień dobry, bardzo proszę o pilne przedłużenie przesyłek A003D1ZKZ9 oraz AA003D2ZTG8 😊 Z góry dziękuję I pozdrawiam!
Przedłużyłem odbiór dla przesyłki A003D1ZKZ9.
Nie widzę przesyłki o numerze AA003D2ZTG8.
Bardzo dziękuję za przedłużenie, a w numerze drugiej przesyłki wkradła się literówka. Prawidłowy numer to: A003D2ZTG8
@gdvorek Bardzo dziękuję za przedłużenie, a w numerze drugiej przesyłki wkradła się literówka. Prawidłowy numer to: A003D2ZTG8
@gdvorek Bardzo dziękuję za przedłużenie, a w numerze drugiej przesyłki wkradła się literówka. Prawidłowy numer to: A003D2ZTG8. Będę wdzięczna za jej przedłużenie 🙂
@gdvorek Ślicznie dziękuję i pozdrawiam! 💐💐💐
Dzień dobry. Uprzejmie proszę o przedłużenie czasu na odbiór przesyłki, jej numer to A003BK0YE9. Z góry dziękuję.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, bardzo proszę o pilne przedłużenie przesyłek A003D1ZKZ9 oraz AA003D2ZTG8 😊 Z góry dziękuję I pozdrawiam!
Chciałam to zrobić, ale po naciśnięciu linku pojawia się komunikat "Nic tu nie ma" 🥹
@gdvorek @matt_rose @MiMary Chciałam to zrobić, ale po naciśnięciu linku "Przedłuż czas odbioru" pojawia się komunikat "Nic tu nie ma" 🥹 A czas płynie - do odbioru przesyłek pozostały mi niecałe 2 godziny.
30 minut(y) temu
@gdvorek @matt_rose @MiMary Proszę Państwa o pilną pomoc i przedłużenie terminu odbioru. Po naciśnięciu linku "Przedłuż czas odbioru" pojawia się komunikat "Nic tu nie ma" - jak w zrzutach ekranu. A czas płynie - do odbioru przesyłek pozostały mi niecałe 2 godziny.
Już niestety nie mogę, gdyż raz już przedłużyłem. Wystarczy o dobę, jutro na pewno odbiorę.