Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru w Allegro One Box - AL006RPR do poniedziałku 17.08.2026 r.?
Numer przesyłki A005AE9Q40
@adi339 przepraszam, że musiałeś czekać, ale zgodnie z Twoją prośbą przedłużyliśmy termin odbioru Twojej paczki do 17.08.2026.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry mam czas na odebranie paczki do dziś do godz.12:16
Nigdzie nie mam przycisku żeby przedłużyć paczkę ani w aplikacji ani na stronie . Proszę o pomoc .
nr przesyłki : A0059U0IX5
Cześć @MashaMasha, widzę, że udało się przedłużyć odbiór przesyłki 🙂
Dzień dobry,
Czy byłaby możliwość przedłużenia odbioru paczki o 48h ?
Nr przesyłki:
A0059NXDN3
@Client:28390650 gotowe 🙂
Bardzo dziękuję za pomoc 😊
Dzień dobry.
Proszę o przedłużenie czasu odbioru przesyłki nr A005ARIHA4 o 24 godziny jeśli jest to możliwe.
Pozdrawiam.
Cześć @Fonzi, gotowe 🙂
Dzień dobry, podobno jest opcja samodzielnego przedłużenia przesyłki o 24 godziny. Niestety, ani w aplikacji ani w przeglądarce nie widzę takiej opcji w zakładce moje przesyłki. Prośba o przedłużenie dla przesyłki A0059VDFG7
Cześć @madziakh, czas odbioru został przedłużony.
Proszę o przedłużenie Przesylki A0055EFIH8 najlepiej do poniedziałku.
Z góry dziękuję
Cześć @paula_ossowicz, czas odbioru został przedłużony.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przedłużenie A005BE8I72 z one box do środy rano 19.08. Dziękuję
Cześć, @buonfr83. Czas na odbiór paczki możemy przedłużyć maksymalnie o 48 godzin i tak też zrobiłam. Przesyłkę możesz odebrać do 2026-08-18 10:16.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przedłużenie paczki nr A005AR1RN4. Paczka przyszła dzień później niż miała być, a ja wyjechałam i nawet 24h to za mało. Mam odbiór do Ndz do 15, a będę wieczorem. Proszę o pomoc
@habibus paczka będzie na Ciebie czekać do 2026-08-17 15:14 🙂
Prosze o przedłużenie odbioru paczki A005BINEP6 do poniedziałku do 12. Jestem na wczasach i nie dam rady wrócić.
@mariusz_minor proszę, przedłużyłam czas o 48 godzin. Życzę udanego urlopowania! ☀️
Bardzo proszę o przedłużenie czasu odbioru przesyłki A005A4VHZ9 do jutra do końca dnia 🙏🙏🙏 z góry dziękuje! ❤️