Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Proszę przedłużanie paczki A00210NKQ8
@lsawicki Gotowe.
Można prosić o przedłużenie pilne A0020T12O1, prezent na urodziny dziecka i ojciec zapomniał wyjąć rano przed pracą... Prosze proszę
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
Czy jest jakiś powód czemu moje prośby o przedłużenie paczki numer A0021F0V14 zostały zignorowane? 😅
Moja też została pominięta, mimo że późniejsze komentarze z prośbami zostały już rozpatrzone. Cóż, moja paczka już się przeterminowała i wróci do nadawcy. Może uda się dogadać ze sprzedawcą i za zwrot kosztów wyśle jeszcze raz.
@Client:78815920 Przedłużyłam odbiór Twojej paczki. 🙂
Bardzo dziękuję!
@Client:44047874 Przedłużyłam Twoją przesyłkę 😉
@foreksz Przedłużyłam odbiór.
Przesylki Nr:
A00218FEQ0
A002168BM3
Dzień dobry, mogę prosić o przedłużenie do niedzieli 7. 05 do godz. 15:00
Niestety chwilowo przebywam poza miejscem zamieszkania.
Pozdrawiam,
Łukasz
@leopoldbloom Gotowe. 🙂
Czy można prosić o przedłużenie odbioru paczki ? Nr A00211B164
@Client:43904641 Gotowe.
Cześć,
Czy mógłbym/łabym prosić o przedłużenie odbioru paczki do 11 maja? Numer paczki to A0021EBMN9. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam serdecznie.
@furdurstrandi Przedłużyłam.
dziękuję!!!!
Dzień dobry, przepraszam, ale przedłużenie ważności jest tylko do soboty. Nie mogę odebrać paczki wcześniej niż w niedzielę, 11 maja. Czy mogłaby Pani przedłużyć ją do tego dnia? Z góry dziękuję!
@furdurstrandi Paczki możemy przedłużyć jedynie o 48h.
Dzień dobry,
dziękuję za Państwa odpowiedź. Czy to oznacza, że mogę poprosić o przedłużenie terminu na przykład jutro? Czy też maksymalnie można przedłużyć już dotychczasowe przedłużenie dokonane przez Państwa?
Pozdrawiam serdecznie i raz jeszcze dziękuję.
Witam ,czy mogę wysłużyć odbiór przesylki do 9 maja
Nr. A00218E0O1