Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Witam czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki nr A003IPZO32 do 04/01/26
Cześć, @Client:68907093. Już przedłużyłam czas na odbiór tej paczki 🙂
Proszę o przedłużenie czasu odbioru przesyłki z allegro one o numerze A003IG1DA8 do poniedziałek 12:00. Przez błąd wybrałem błędny paczkomat. W wybranej okolicy będę dopiero w poniedziałek. Nie chce odsyłać towaru jest minpotrzebny.
Cześć, @Sebcius. Przedłużyłam czas na odbiór paczki.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
zasypało nas śniegiem, wrócić na czas się nie uda, czy jest możliwość przedłużenia odbioru przesyłki nr 21937de0-e40c-11f0-a24b-95df2360ae17? z góry dziękuję za informację jak to zrobić, Kasia
@kai_agnes jest taka możliwość w aplikacji allegro samodzielnie przedłużyć czas na odbiór paczki.
Wdrożyliśmy darmowe przedłużenie terminu odbioru przesyłek Allegro One!
Cześć, @kai_agnes. Widzę, że już udało się odebrać paczkę.
Proszę o przedluzenie czasu odbioru paczki AD01KP1YJ6 o 24h
@alutka212 w aplikacji allegro jest możliwość samodzielnie przedłużyć czas na odbiór paczki.
Nic dziwnego że w automatach niema miejsca na nowe paczki.
Cześć, @alutka212. Przykro mi, nie mogę przedłużyć czasu na odbiór paczki realizowanej przez DHL.
Dzień Dobry, proszę bardzo o przedłużenie terminu odbioru paczki A003IR7AA8 o 12h.
@Kupiec54_55w aplikacji allegro jest możliwość samodzielnie przedłużyć czas na odbiór paczki.
Cześć, @Kupiec54_55. Gotowe, przedłużyłam czas na odbiór paczki.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki A003IP5RX0 do niedzieli
Dzień dobry, @Client:57837515. Proszę bardzo, gotowe!
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przedłużenie paczki nr A003IQAZZ0 o 24h, nie pojawia się opcja przedłużenia na stronie zakupu.
Proszę bardzo, @buli_tm. Przedłużyłam czas na odbiór paczki.
Proszę o przedluzenie odbioru przesylki A003IN8YI3.
Cześć, @Bunius88. Widzę, że doradczyni już przedłużyła czas na odbiór tej paczki 🙂
Czy mógłbym prosić jeszcze o przedłużenie paczki A003I99LY1? Nie wyrobię się jutro z odbiorem niestety... Dziękuję z góry.