Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@ldorotka90 jasne 🙂 Bardzo proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Dzień dobry,
prosze o przedluzenie przesylki A002R5YNF4 oraz A002REJJU5. Z gory dziekuje.
Dzień dobry @latwylogin! Przedłużyłam czas na odbiór przesyłki nr A002REJJU5, niestety czas na odbiór paczki nr A002R5YNF4 minął wczoraj rano, jest już przeterminowana, więc nie mam możliwości przedłużenia czasu na jej odbiór. Jeśli kurier będzie dzisiaj odbierał paczki z automatu, zostanie ona zwrócona do nadawcy.
Czy mogę prosić o przedłużenie terminu odbioru przesyłki nr A002RR9M96 o 5 godzin?
@aleksandra810412 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Dzień dobry
Bardzo chciałem prosić o przedłużenie czasu na odbiór paczki A002RPO384 o 10 godzin czyli do ok 22.00
Dzień dobry @Krzy_wol! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Serdecznie dziękuję
Dziękuję
Dzień dobry czy jest możliwość przedłużenia odbioru przesyłki A002RGX160 o 24 H
Dzień dobry @Client:81381938! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Zwracam się z uprzejmą prośbą o wydłużenie czasu na odbiór przesyłki nr A002R8VFD5 do końca poniedziałku 29.09. Dziękuję
@Client:97462720 bardzo proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki o numerze A002QVV959 o dwa dni. Z góry serdecznie dziękuję.
Dzień dobry @hamletsp! Przykro mi, ale czas na odbiór tej przesyłki minął wczoraj o 13:50, w tej sytuacji nie mogę już przedłużyć czasu na jej odbiór, jeśli kurier będzie odbierał przesyłki z automatu, ta również zostanie odesłana do nadawcy.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie możliwości odbioru paczki A002T0R3Z2 o jedną dobę? Z góry dziękuję!
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień Dobry, czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki o nr A002RNDXM7 o 24h. Z przyczyn losowych nie bede w stanie odebrać paczki w aktualnym terminie.
Dziękuję ☺️
@Client:46832715 dzień dobry! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Dzień dobry, mogę prosić o przedłużenie o 12h paczek A002RR2B13 i A002RR8FV1? Z góry dziękuję!
Dzień dobry @kamarkiewicz! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tych przesyłek.