Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@N_Nitka28 Inne Pani przedłuża a mojej nie 🫣 Prosze przedłużyć moja o 24 lub 48h. Samodzielne przedłużanie nie działa, jest o tym głośno w internetach
Prosba o przedluzenie czasu odbioru paczek o 48 godzin:
A003HB70Y5
oraz
A003HDIBU5
dziekuje 🙂
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Uprzejmie proszę o przedłużenie odbioru przesyłki A003HN97U1 do 27.12.2025 do końca dnia, serdecznie dziękuję
Dzień dobry,
bardzo proszę o przedłużenie możliwości odbioru paczki A003HK3UG0 do 20:00 dzisiaj. Opcja samodzielnego przedłużenia jest niedostępna.
pozdrawiam,
Rafał
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@N_Nitka28 Ogromna prosba 🙏
Proszę o przedłużenie paczek:
A003HQTDA2
A003HTMH41
A003HRIH72
Byłaby taka możliwość?
@mpyc2 Widzę, że paczka została już przedłużona.
proszę o przedłużenie odbioru paczki o nr. A003HQV527 najlepiej o 24h. Samodzielnie nie mam możliwości przedłużenia.
Pozdrawiam
@Client:37581910 Przedłużyłam odbiór. Możesz to również robić samodzielnie. Więcej szczegółów tutaj.
Proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki nr A003GXMA35 o 24 h. W aplikacji wyskakuje błąd przy opcji przdlużenia
@jakubmichalak Przedłużyłam odbiór paczki.
Witam. Bardzo proszę o przedłużenie możliwości odbioru paczki nr A003HVKT03 o tyle ile jest to możliwe, gdyż dotarła w wigilię, a jestem na wyjeździe. Dziękuję uprzejmie z góry i życzę Wesołych Świąt.
@Client:49084105 Przedłużyłam odbiór. Możesz to również robić samodzielnie. Więcej szczegółów tutaj.
Proszę o przedłużenia czasu odbioru paczki A003HN3NE7. Dziękuję
Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie czasu na odbiór paczki A003HTBGQ3 o dwie doby. Bardzo dziękuję i pozdrawiam 🙂
Ola