Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@Mac82 Proszę, przedłużyłam czas o 48 godzin. 😊
Dzien dobry proszę o przedłużenie paczki o numerze A002OP8JY2
Proszę o przedłużenie paczki o numerze
A002O25LU4
Ja wiem że przedłużyliście mi paczkę już, ale niestety z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogę odebrać paczki. Jakby się udało jeszcze przedłużyć mi paczkę do jutra byłabym bardzo wdzięczna, dziękuję
@Client:103963518 Przedłużyłam czas na odbiór o kolejne 24 godziny.
Dzień dobry, czy istnieje gdzieś możliwość przedłużenia terminu odbioru paczki z allegro one box?
@MajaSowa1 oczywiście, trzeba podać jej numer, i poprosić łanie @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nr paczki A002P58L46 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
bardzo bym prosiła o możliwość przedłużenia jej odbioru chociażby o 24h. Bardzo dziękuję za pomoc bi naprawdę nie chcę żeby została zwrócona a nie mam możliwości jej odbioru w niedzielę.
@MajaSowa1 Proszę, przedłużyłam czas o 48 godzin. 😊
Dzień dobry. Proszę o przedłużenie odbioru paczki A002P0FFV9 z Allegro One Box do poniedziałku do godziny 10:00. Planuję odbiór w niedzielę późnym wieczorem.
@Client:75403285 Przedłużyłam czas na odbiór o 24 godziny.
Proszę o przedłużenie czasu odbioru o 24h
Numer przesyłki: A002ORTZ61
@SEOMAG Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry, proszę o przedłużenie czasu odbioru paczki A002P1KF25 o 24h. Z góry dziękuję 🙂
@aneta_krz Jest przedłużony 🙂
Dzień dobry czy można prosić o przedłużenie przesyłki o numerze A002OL48E0 na kolejne dwa dni? I jeszcze jedno pytanie czy jak termin odbioru mija w niedzielę wieczorem to czy można jeszcze odebrać przesyłkę rano w poniedziałek przed przyjazdem kuriera do oneboxa?
@dr4gun1704 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki. Jeśli uda Ci się zdążyć przed kurierem, odbiór paczki będzie możliwy.
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki o nr A002P6YO72
@Nerischi Gotowe.
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki A002P84JI7 do dnia 15 września do godziny 15:00
@Client:90814448 Gotowe.