anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przedluzenie odbioru paczki

Client:109201302
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, Zwracam się z uprzejmą prośbą o przedłużenie terminu odbioru mojej paczki z Allegro One Box. Niestety nie będę mogła odebrać przesyłki w przewidzianym czasie.

📦 Numer przesyłki nr1: A02BFTHI4, przesylka nr2:  A002BH0VH4📍 Lokalizacja paczkomatu: Allegro One Box , Aleja Stanow Zjednoczonych 65, Warszawa Praga - Poludnie 📅 Preferowana data odbioru: poniedzialek 7 lipca

Z góry dziękuję za pomoc i pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam serdecznie, Agnieszka

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:109201302 Ta paczka nie została jeszcze doręczona. Proszę, odezwij się, gdy przesyłka trafi już do automatu.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Czesc, 

Dzien dobry, Wiktoria

Paczka dzis dotrala do:  allegro one box, zielony automat.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:109201302 przedłużyłam termin odbioru Twoich przesyłek o 48h (czyli do 07.07 do godziny 13) 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dziekuje za przedluzenie do poniedzialku. Czy ewentualnie byłaby szansa, żeby jeszcze wydłużyć termin odbioru do godizn wieczornych, gdyby zaszła taka potrzeba?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:109201302 niestety nie, możemy przedłużyć termin odbioru maksymalnie o 48h

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dobry wieczor, Licze na wyrozumialosc. Czy jest mozliwosc dodatkowej oplaty aby moja paczka zostala przetrzymana w automacie o dodatkowe 24 godziny. Odbior gwarantuje we wtorek 8 lipca. 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:109201302 na ten moment nie mamy opcji płatnego przedłużenia. Przedłużenie jest możliwe za darmo, na maksymalnie 48h. Jeżeli nie masz możliwości, aby osobiście odebrać przesyłkę, może uda się, aby zrobiła to za Ciebie bliska osoba.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów