Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@Smart_Dziewczyna proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tych przesyłek.
Dzień dobry proszę o przywrócenie zakupu butybroboczev za 37 zł była też miara i inne przedmioty
@spiderbmw9 Gotowe. 😉
Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przedłużenie odbioru paczki Allegro One Poznań Czarnieckiego 12, AL186PO1 kod paczki A002I2BLG2? Bardzo dziękuję! 🙏🏻 ekstra 48h byłoby super
Dzień dobry @Client:80408751! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dzień dobry. Nie zdążyłam niestety odebrać przesyłki. Gorąca prośba o przedłużenie o 24h. Po pracy odbiorę. A002HPAIH0
Dzień dobry @bad_magick! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki do końca dzisiejszego dnia.
Proszę o przedłużenie terminu odebrania paczek A002HPFKQ6 oraz A002HTEKY5. Dziękuję
@Mariglow proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tych przesyłek.
Bardzo poproszę o przedłużenie odbioru o 48 godzin: A002HM2529.
@tommik26 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki A002HX4QX7 do 15 sierpnia do godz 10. Z góry bardzo dziękuję.
@mtkov maksymalny czas o jaki możemy przedłużyć termin odbioru to 48h. Czyli w przypadku twojej przesyłki do 09.08.2025 17:15:28. Czy przedłużyć o ten czas?
Tak, poproszę
@mtkov gotowe 🙂
Dzień dobry chciałbym poprosić o pomoc z przedłużeniem czasu odbioru paczki Allegro One Box, czy można przedłużyć odbiór o 8 godzin? Paczka A002HUGLD0
@Client:82927881 wydłużyłam czas na odbiór o dobę 🙂
Dzień dobry czy mógłbym oto przedłużenie paczki o kilka godzin?
Nr A002HR2VZ4
@Client:81667454 jasne, gotowe 🙂
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki nr A002HV8BI3 do Allegro one box o 24 godz.
Serdecznie pozdrawiam
Michał