Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Hej czy mozna ( jeżeli tak, to jak) przekierować przesyłkę Allegro One Box, zielony automat z jednego punktu do drugiego? Przesyłka jeszcze jest w drodze.
Ewentualnie jak długo mozna przedłużyć odbiór przesyłki z zielonego automatu?
Pozdrawiam Gib
Czy można jednak prosić o przedłużenie paczki A0004L35O3 o jeden dzień?
@olifantor oczywiście, przedłużyliśmy już termin odbioru do wtorku, do końca dnia.
Dzień dobry,
Otrzymałem informację, że kurier One dostarczy dzisiaj do mnie paczkę o numerze: A0005M5E84.
Czy zamiast próby doręczenia mogę ją przekierować do poniższego automatu paczkowego: Allegro One Box numer AL064WW1 przy ul. Instalatorów 23, 02-231 Warszawa?
Dziękuję.
@-Perfect_Gift- Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. Mogę jedynie przekazać prośbę o zmianę terminu doręczenia.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przekierowanie paczki A0006PPTD2 do Allegro One Box w Krakowie, na ul. Jagodowej?
@raffirace Cześć! Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. W bieżącym wątku już to wyjaśniałyśmy. Paczkę możemy przekierować tylko w przypadku przepełnienia lub awarii punktu/automatu docelowego.
Dziękuję. Udało mi się odebrać. Może pomyślicie o takiej opcji, dostępnej po nadaniu, ale oczywiście, przed dniem doręczenia?
Dzień dobry,
z niewiadomego mi powodu mam podać adres alternatywny dla mojej przesyłki na którą czekam już od 23 listopada.
Proszę o pomoc. Przesyłka nr A0007ORG12, adres alternatywny 41-500 Chorzów, Al. Wojska Polskiego 10, AL002SH01.
Dziękuję
@mawe1 Przekazałam sprawę do odpowiedniego zespołu. Skontaktujemy się z Tobą drogą mailową.
Dziś przesyłka dotarła na pierwotny adres.
Dziękuję za pomoc.
Dzień dobry, chciałbym poprosić o pomoc przekierowanie paczki. Niestety nie umiem znaleźć innego adresu/kontaktu, być może tutaj znajdę rozwiązanie? Z góry wielkie dzięki
@italiann Czy chodzi o przekierowanie z powodu braku możliwości dostawy? Podaj proszę numer przesyłki.
tak, chodziło o przekierowanie - niestety paczka została już dziś dostarczona do punktu, przy którym będę dopiero w Nowym Roku 😞 czy jest możliwość przedłużenia czasu odbioru do 2 stycznia?
Dzień Dobry , z rozpędu nie zauważyłem , iz podczas zamawiania apliakcja pobrała najbliżysz adres do AllegroBox-a. ul. Gomułki 1 / Rubinowa 1 44-121 Gliwice
W związku z tym czy można przekierować paczkę o nr A000EJK4N2 do alegroboxa AL002SZ1 Agrestowa 1a 41-806 Zabrze
@StanMar89 przykro mi, ale nie mamy takiej możliwości. Możemy jedynie przedłużyć termin odbioru Twojej przesyłki, gdy ta trafi już do automatu odbiorczego.
Zaszla pomylka przy zamawianiu.
Poprosze o przekazanie paczki A0012IP3L5 z automatu w Rawie Mazowieckiej do Automatu w Piastowie:
Allegro One Box, zielony automat
Stanisława Moniuszki 29
05-820 Piastów
Jesli sie nie da, to poprosze o wydluzenie czasu na odbior do Niedzieli 22.Wrzesnia.
Dziekuje i pozdrawiam,
@photin Paczka została już dostarczona. Mogę przedłużyć czas na odbiór o 48 godzin, czyli do soboty 21.09, do godziny 12:45.
Poprosze, bardzo dziekuje!
KK
Dzień dobry, czy można przekierować przesyłkę, która wczoraj została wysłana Allegro One, bezpośrednio do odbiorcy na wskazany adres, jakimkolwiek przewoźnikiem ? nr przesyłki to Allegro A00143G2Q0
Dzień dobry, czy można przekierować przesyłkę, która dzisiaj została wysłana Allegro One, bezpośrednio do odbiorcy na wskazany adres, jakimkolwiek przewoźnikiem ? nr przesyłki to Allegro A00143G2Q0