anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przekierowanie przesyłki Allegro One Box, zielony automat

MAMY ROZWIĄZANIE!
GibMelson82
#8 Zapaleniec#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Hej czy mozna ( jeżeli tak, to jak) przekierować przesyłkę Allegro One Box, zielony automat z jednego punktu do drugiego? Przesyłka jeszcze jest  w drodze.

Ewentualnie jak długo mozna przedłużyć odbiór przesyłki z zielonego automatu?

Pozdrawiam Gib

oznacz moderatorów
59 ODPOWIEDZI 59
olifantor
#7 Wielbiciel#

Czy można jednak prosić o przedłużenie paczki A0004L35O3 o jeden dzień?

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@olifantor oczywiście, przedłużyliśmy już termin odbioru do wtorku, do końca dnia. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
-Perfect_Gift-
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

Otrzymałem informację, że kurier One dostarczy dzisiaj do mnie paczkę o numerze: A0005M5E84.

Czy zamiast próby doręczenia mogę ją przekierować do poniższego automatu paczkowego: Allegro One Box numer AL064WW1 przy ul. Instalatorów 23, 02-231 Warszawa?

Dziękuję.

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@-Perfect_Gift- Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. Mogę jedynie przekazać prośbę o zmianę terminu doręczenia. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
raffirace
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, czy mogę prosić o przekierowanie paczki A0006PPTD2 do Allegro  One Box w Krakowie, na ul. Jagodowej?

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@raffirace Cześć! Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. W bieżącym wątku już to wyjaśniałyśmy. Paczkę możemy przekierować tylko w przypadku przepełnienia lub awarii punktu/automatu docelowego. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
raffirace
#7 Wielbiciel#

Dziękuję. Udało mi się odebrać. Może pomyślicie o takiej opcji, dostępnej po nadaniu, ale oczywiście, przed dniem doręczenia?

oznacz moderatorów
mawe1
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

z niewiadomego mi powodu mam podać adres alternatywny dla mojej przesyłki na którą czekam już od 23 listopada.

Proszę o pomoc. Przesyłka nr A0007ORG12, adres alternatywny 41-500 Chorzów, Al. Wojska Polskiego 10, AL002SH01.

Dziękuję

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mawe1 Przekazałam sprawę do odpowiedniego zespołu. Skontaktujemy się z Tobą drogą mailową. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
mawe1
#7 Wielbiciel#

Dziś przesyłka dotarła na pierwotny adres.

Dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów
italiann
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, chciałbym poprosić o pomoc przekierowanie paczki. Niestety nie umiem znaleźć innego adresu/kontaktu, być może tutaj znajdę rozwiązanie? Z góry wielkie dzięki

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@italiann Czy chodzi o przekierowanie z powodu braku możliwości dostawy? Podaj proszę numer przesyłki. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
italiann
#7 Wielbiciel#

tak, chodziło o przekierowanie - niestety paczka została już dziś dostarczona do punktu, przy którym będę dopiero w Nowym Roku 😞 czy jest możliwość przedłużenia czasu odbioru do 2 stycznia?

oznacz moderatorów
StanMar89
#7 Wielbiciel#

Dzień Dobry , z rozpędu nie zauważyłem , iz podczas zamawiania apliakcja pobrała najbliżysz adres do AllegroBox-a. ul. Gomułki 1 / Rubinowa 1 44-121 Gliwice 

W związku z tym czy można przekierować paczkę o nr A000EJK4N2 do alegroboxa AL002SZ1 Agrestowa 1a 41-806 Zabrze

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@StanMar89 przykro mi, ale nie mamy takiej możliwości. Możemy jedynie przedłużyć termin odbioru Twojej przesyłki, gdy ta trafi już do automatu odbiorczego. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
photin
#7 Wielbiciel#

Zaszla pomylka przy zamawianiu.

Poprosze o przekazanie paczki A0012IP3L5  z automatu w Rawie Mazowieckiej do Automatu w Piastowie:

Allegro One Box, zielony automat
Stanisława Moniuszki 29
05-820 Piastów

Jesli sie nie da, to poprosze o wydluzenie czasu na odbior do Niedzieli 22.Wrzesnia.

Dziekuje i pozdrawiam,

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@photin Paczka została już dostarczona. Mogę przedłużyć czas na odbiór o 48 godzin, czyli do soboty 21.09, do godziny 12:45.

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
photin
#7 Wielbiciel#

Poprosze, bardzo dziekuje!

KK

oznacz moderatorów
Magic_aM
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, czy można przekierować przesyłkę, która wczoraj została wysłana Allegro One, bezpośrednio do odbiorcy na wskazany adres, jakimkolwiek przewoźnikiem ? nr przesyłki to Allegro A00143G2Q0

oznacz moderatorów
Magic_aM
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, czy można przekierować przesyłkę, która dzisiaj została wysłana Allegro One, bezpośrednio do odbiorcy na wskazany adres, jakimkolwiek przewoźnikiem ? nr przesyłki to Allegro A00143G2Q0

oznacz moderatorów