anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przekierowanie przesyłki do innego punktu odbioru niż wybrany

kamakszi
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, moja przesyłka (nr A00279MEL9) została przekierowana do innego punktu odbioru niż wybrany - znacznie dalszego. To ciężka paczką, ledwo donoszę ją do domu z "mojego" punktu, a co dopiero z odleglejszego. 

Czytałam tu gdzieś, że paczka wraca po 2 dniach do wybranego one box, ale ja nie mogę tyle czekać. Specjalnie wybrałam super sprzedawcę, żeby przesyłka przyszła asap. Czy jest możliwość przekierowania jej JUTRO do wybranego wcześniej punktu? 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@kamakszi już to weryfikuję. Wrócę do Ciebie z informacją.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@kamakszi jak jest zapchany to nie licz na to, druga sprawa że często paczki po magazynowaniu, zamiast iść do docelowego wracają do sprzedawcy, mają skopane systemy 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

kamakszi
#8 Zapaleniec#

Ojej, to istotnie słabo to wygląda, ale poczekam jeszcze na odpowiedź moderatorki :/. Dziękuję za info! 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@kamakszi Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. Paczka zostanie przekierowana do pierwotnie wybranego przez Ciebie Boxa po upłynięciu 48 godzin.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kamakszi
#8 Zapaleniec#

Czyli nigdy więcej Allegro Box - dzięki za upewnienie w tej decyzji, świetna robota! 

oznacz moderatorów

kamakszi
#8 Zapaleniec#

Co się dzieje z tą przesyłka???? Widzę, że wróciła na jakiś magazyn - dlaczego??? Kiedy WRESZCIE zrealizujecie tę przesyłkę?!? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@kamakszi "Specjalnie wybrałam super sprzedawcę, żeby przesyłka przyszła asap" - jednocześnie wybrałaś najgorszą możliwą metodę dostawy. 
Powtarzamy to już od bardzo dawna, problemy z terminowością Allegro One są tutaj wałkowane codziennie a te przesyłki stanowią maksymalnie 3-5% wszystkich zamówień - odpowiadając jednocześnie za 99,9% problemów z przesyłkami. 

oznacz moderatorów