Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, moja przesyłka (nr A00279MEL9) została przekierowana do innego punktu odbioru niż wybrany - znacznie dalszego. To ciężka paczką, ledwo donoszę ją do domu z "mojego" punktu, a co dopiero z odleglejszego.
Czytałam tu gdzieś, że paczka wraca po 2 dniach do wybranego one box, ale ja nie mogę tyle czekać. Specjalnie wybrałam super sprzedawcę, żeby przesyłka przyszła asap. Czy jest możliwość przekierowania jej JUTRO do wybranego wcześniej punktu?
@kamakszi już to weryfikuję. Wrócę do Ciebie z informacją.
@kamakszi jak jest zapchany to nie licz na to, druga sprawa że często paczki po magazynowaniu, zamiast iść do docelowego wracają do sprzedawcy, mają skopane systemy 😞
Ojej, to istotnie słabo to wygląda, ale poczekam jeszcze na odpowiedź moderatorki :/. Dziękuję za info!
@kamakszi Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. Paczka zostanie przekierowana do pierwotnie wybranego przez Ciebie Boxa po upłynięciu 48 godzin.
Czyli nigdy więcej Allegro Box - dzięki za upewnienie w tej decyzji, świetna robota!
Co się dzieje z tą przesyłka???? Widzę, że wróciła na jakiś magazyn - dlaczego??? Kiedy WRESZCIE zrealizujecie tę przesyłkę?!? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@kamakszi "Specjalnie wybrałam super sprzedawcę, żeby przesyłka przyszła asap" - jednocześnie wybrałaś najgorszą możliwą metodę dostawy.
Powtarzamy to już od bardzo dawna, problemy z terminowością Allegro One są tutaj wałkowane codziennie a te przesyłki stanowią maksymalnie 3-5% wszystkich zamówień - odpowiadając jednocześnie za 99,9% problemów z przesyłkami.