anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłka jedzie do mnie ponad 2 tygodnie

Client:106966758
#7 Wielbiciel#

Witam,

Paczka do mnie jedzie od 31 stycznia. Dzisiaj jest już 17 luty, a dalej brak jakichkolwiek informacji na temat tego czy w ogóle do mnie zmierza. Na mailu udzielana mi była przez Was pomoc, za co dziękuję, była bezskuteczna. Zapewnienia, że paczka zostanie danego dnia dostarczona nic nie dawała. Już nie wiem co w tej kwestii zrobić, bo kolejne zapewnienia odnośnie dostarczenia przesyłki nic, a nic nie dają.

Kod przesyłki: A001LHR405

Pozdrawiam.

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

pecela
#18 Luminarz#

@Client:106966758

Najlepiej skontaktować się z nadawcą i poprosić o zgłoszenie reklamacji z tytułu opóźnienia w doręczeniu przesyłki. Przesyłka została nadana 31 stycznia, czyli regulaminowy, gwarantowany termin doręczenia upłynął z końcem 5 lutego.

oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@Client:106966758 A na przyszłość nie wybierać tej namiastki usługi kurierskiej....

------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:106966758 widzę, że kontaktowałeś się z nami w tej sprawie w zgłoszeniu 48974878. Doradca weryfikuje sprawę. Proszę Cię jeszcze o trochę cierpliwości. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:106966758
#7 Wielbiciel#

Witam,

Jest już może jakaś informacja?

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@Client:106966758 Cześć, z tego co widzę prowadzisz już konwersację mailową z doradcą w tej sprawie. Wszelkie pytania dotyczące tematu kieruj proszę w konwersacji 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A na infolinię dzwoniłeś? a tak ważna ta paczka? Ja to bym kliknął zwrot i niech się z tym "bująją"

oznacz moderatorów