Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od wczoraj paczka wisi w magazynie ma status taki jak w tytule. Na infolini twierdzili ze powinienem mieć w tej sytuacji opcję przekierowania ale takiej mozliwości nie ma w aplikacji.
Drugi raz wybrałem Allegro One i tym razem kicha. Zero jakiegokolwiek kontaktu czy też informacji ze strony Allego o braku możliwości dostarczenia.
Nr przesyłki ALE0000AFB7EA6E
@Chaberastudio nasz zespół działa już w sprawie tej przesyłki i wkrótce skontaktujemy się z Tobą mailowo.
Pomimo kontaktów i zapewnień ze strony obsługi klienta, że przesyłka jest już w doręczeniu i lada moment wyląduje w (innym niż pierwotnie) paczkomacie nadal ani widu ani słychu. Status jak był: "czeka na wskazanie alternatywnego punktu " tak jest nadal i ani drgnie. Co mnie podkusiło na te zielone paczkomaty ???
Ciekawość?
Nauczka na całe życie zeby nie grać w zielone !
@Chaberastudio Niby zielony kolor uspokaja ale tu to można i białej gorączki dostać.
Od paru dni - mój ulubiony kolor 😉
Dzisiaj okazało sie, że kurier wczoraj otrzymał paczkę do doręczenia i z wiadomych sobie tylko powodów nie włozył jej do paczkomatu ( już tego alternatywnego ) Wystawił ponoć avizo o ponownej nieudanej próbie doręczenia ale do pierwotnego paczkomatu. Czeski film nikt nic nie wie. Jakiś koszmar.
Po co wybierasz taką dostawę(same problemy), sprzedajacy odpowiada za przesyłkę do chwili odbioru przy zakupie konsumenckim.
Skusiłem sie bliskościa paczkomatu który postawili 30 metrów od posesji. To był mój drugi raz i zapewne ostatni.
Czy mógłbym otrzymać numer UPS do śledzenia ? Codziennie dostaję zapewnienia ze kurier ma na pewno paczkę w doręczeniu i jak zwykle okazuje się to ściemą. W aplikacji allegro monitoring zatrzymał sie na 05-07-2023. Ciekawe co pokazuje śledzenie na stronie UPS. Jeśli wydają do doręczenia to u nich musi to widnieć w systemie.
@Allegro_One o tak dla podtrzymania dobrej passy ( @mdrogeria @kostas11 @_Likos_ )
@pinsplash zdaje sie że niektórzy sprzedający zaczeli eksperymenty z ONE wiec zacznie sie wysyp . Byc może do konca sierpnia będzie taka afera że allegro sie z tego wycofa. A przynajmniej przeloży wymagania do momentu poprawienia jakości usługi ONE
Przed chwilą przyszła odpowiedź z allegro że wg informacji od partnera logistycznego przesyłka zostanie wydana na jutro. Ciekawe czemu nie na dzisiaj ?
@Chaberastudio dalej walczysz z paczką 😄 podziwiam Twoją cierpliwość 👏
Ciekawi mnie jak daleko to zajdzie 🙂 Nadzieje płonne na otrzymanie paczki.
@Chaberastudio w tej wiadomości otrzymałeś także numer przesyłki, o który prosiłeś.
Po kontakcie z obsługą w UPS okazuje się, że faktycznie kurier podejmuje codziennie próbę doręczenia ale paczkomat odmawia przyjęcia paczki. O czym nikt nie raczył mnie poinformować w rozmawach i korespondencji z obsługą klienta allegro. UPS czeka na rozwiązanie problemu przez allegro i nic nie poradzi. Nie moga mi oddać paczki nawet jakbym był przy paczkomacie bo ta musi tam wejść i wyjść. Takie procedury